Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
10 Януари 11, 13:23 / Автор: PR Agency Anettevents
Старт на състезанията на дрифт писта във Варна Тауърс
На 7 януари, бе даден стартът на състезанията на уникалната дрифт писта във Fun Park на Варна Тауърс. Туровете стартираха с представители на медиите, като благодарност за съвместната им работа. Състезанието се проведе на единствената в България дрифт писта за радиоуправляеми модели колички. Съоръжението заема площ от 223 кв.м., а моделите автомобили са копия на истински състезателни коли. Идеята за поредната атракция във Варна Тауърс е взаимствана от професионалните дрифт писти за състезания в Италия и Япония.
От петък текат и записванията за участие в състезанията. Датите, на които ще се проведат туровете на уникалната дрифт писта, са 4, 11 и 18 февруати. Първите трима от всяка от сериите ще се включат в големия финал на 25.02.2011 г. Награждаване е предвидено за всеки от туровете, като фаворитите ще бъдат поощрени с предметни награди – фотоапарати, плеъри и други интересни изненади. Победителят от финалния тур ще получи професионална дрифт количка, специално поръчана при японските производителите.

Представителите на медиите първи успяха да се включат в надпреварата. Състезанието бе истински оспорвано, но в крайна сметка фоторепортерът на онлайн медията www.ole-bg.com Михаил Дечев най-бързо усвои тънкостите на дрифтирането и се нареди първи във финалното класиране.

Освен че се позабавляваха в състезанието, всички журналисти опитаха от апетитните ястия на първия обект във Варна на верига пицарии EGO. Медиите имаха възможност да опитат и автентично приготвен компир в първото във Варна и България заведение My Kumpir. Това е традиционно турско ястие, съчетаващо любимите за българите картофи с плънка от зеленчуци, кашкавал и месо. И накрая, за да подслади деня им, сладкарница Хит им поднесе свежи торти, които се приготвят в сладкарски цех „Торти хит” в Добрич. Цехът доставя вкусните изкушения до заведението във Варна Тауърс всяка сутрин, за да е гарантирана свежестта им. Последната дестинация за медиите бе магазин Collezione, от който получиха талони за намаление. Магазинът е поредната премиера на нов бранд за българския пазар. Мотото на марката е „Бърза свежа мода” и предлага облекла и аксесоари с високо качество на изключително достъпна цена. Брандът Collezione е с повече от 24-годишна история и има повече от 130 магазина в над 18 страни.

Малък жест към медиите предложи и уникалното City Rock Cafe. Както екипът на атрактивното кафе обеща още при откриването си, City Rock Cafe; наистина се превръща в честа сцена за изява на най-добрите изпълнители. 

На 8 януари заведението посреща поредните си гости – група Йерихон. Те ще представят за първи път пред варненска публика песните от дебютния си албум “Нов Ден”, който критиката определи като “дългоочакваното раздвижване на българската рок сцена”. На 15 януари ще бъде поредното парти, като този път за публиката ще пеят легендарните Диана Експрес. На сцената ще излязат Митко Щерев и Илия Ангелов с целия си талант и блясък. А вечерта на 22 януари в City Rock Cafe ще гостува една от най-обичаните рок банди в България – Big Mama Scandal. Група G.R.A.S. пък ще озвучи кафето вечерта на 29 януари, за да докаже за пореден път, че именно там е мястото за истински рок купони.

За Контакти: PR Agency Anettevents

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1326