Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
11 Януари 11, 12:08 / Автор: AMI Communications
HP и Rossignol с нови ноутбуци
11.01.2011 г. – НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планински и зимни спортове. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление.
Двете компании ще предложат мобилни компютри, които ще ви позволяват да изразите своя стил на пистите и извън тях

11.01.2011 г. – НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планински и зимни спортове. Компютрите са с дизайн, съчетаващ тенденциите в зимните спортове и технологиите. Те са създадени за всички, които искат да изразят чувството си за стил и да разполагат с неограничени възможности за забавление.

Двата ноутбука HP Pavilion dv6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol - Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки ноутбук се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне. Кратко видео на HP и Rossignol - http://www.youtube.com/watch?v=6llXC7kiuwE

Висококачествените материали създават семпъл и изчистен външен вид, който се вписва във всекидневието на потребителите с усет за стил. Ноутбуците HP Pavilion dv6 Rossignol могат да бъдат персонализирани и с ексклузивни тематични тапети, създадени от Rossignol.

Жан-Пиер Ле Калвез, вицепрезидент „Маркетинг“, „Персонални системи” (PSG) в HP за региона на EMEA, казва: „Феновете на зимни спортове търсят нови начини да изразят себе си и да се откроят. Желаниетo за постижения и забавление са в сърцето на всеки любител на зимните спортове. Затова е логично характерният стил на Rossignol да бъде пренесен и в новата серия ноутбуци HP Pavilion dv6 Rossignol. Те предлагат съчетание от страхотен дизайн и надеждност със софтуер, който помага на потребителите да споделят преживяванията си.”

Ските на Rossignol са проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

Ян Лапхин, директор „Комуникации“ на Rossignol казва: „Rossignol е легендарна марка за всички фенове на зимните спортове. Ние споделяме общи ценности с НР, сред които е лидерството в прилагането на последните технологии и иновации. Тази година ние разширихме партньорството си и заедно създадохме прекрасни нови компютри HP Pavilion dv6 Rossignol. Перфектен аксесоар към нашата ски колекция, със стилен дизайн, без компромиси в качеството или производителността. Ние сме уверени, че тези ноутбуци ще са желани от много наши клиенти този сезон.“

Новите мобилни компютри позволяват създаване и споделяне на съдържание с лекота. Устройствата се предлагат с Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements(1), чрез които потребителите могат да направят клиповете и снимките от своите спускания дори още по-впечатляващи. Те ще могат да създават невероятно аудио и видео съдържание и да показват своите ски умения чрез социалните мрежи. Феновете на зимните спортове могат и да се вдъхновяват от склоновете, като гледат ексклузивните видео клипове, качени на ноутбуците от серията Rossinol във висока резолюция.

HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB твърд диск и 4GB DDR3 памет. Компютрите са с процесори Intel Core i5, графичнa картa AMD Radeon с 1 GB заделена памет и DVD+RW.

Екранът на ноутбука е със светодиодно задно осветяване (LED bright view), размер от 15.6“ и възможности за HD, които осигуряват отлично качество на забавлението.

Уебкамерата HP True vision и чувствителните микрофони ще ви помогнат да сте във връзка с приятелите си както докато сте на пистата, така и извън нея. Ноутбукът е оборудван и с три слота USB 2.0, HDMI порт, VGA порт, четец за карти с памет 5 в 1, изход за стерео слушалки и говорители на Altec Lansing с Dolby advanced audio.

Цени и наличности
- Двата ноутбука Pavilion dv6 Rossignol ще се предлагат от средата на месец януари 2011 г. на препоръчителна цена от 1788 лева с ДДС(2).
- За повече информация посетете hp.com/eu/rossignol

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Предлагат се само в някои страни.
(2) Препоръчителни крайноклиентски цени с ДДС. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP PSG,
т: 02 / 989 51 15, м: 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5058