Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
13 Януари 11, 20:19
Кое е по добре?
Условно автолюбителите може да се разделят на две категории.Първата принципно не вярва във възможностите за подобряване и удължаване на работата на двигателите и механизмите с помоща на автохимията и повтарят като заклинание „Трябва хубаво масло”. Втората вече се възползва от продуктите на съвремените технологии и получава позитивни резултати.
Условно автолюбителите може да се разделят на две категории.Първата принципно не вярва във възможностите за подобряване и удължаване на работата на двигателите и механизмите с помоща на автохимията и повтарят като заклинание „Трябва хубаво масло”. Втората вече се възползва от продуктите на съвремените технологии и получава позитивни резултати.

Но ето кое е забележително: когато наближи времето за основен ремонт, част от скептиците от първата група преминават плавно във втората. Те се обръщат към приятели и познати с въпросите: кой е пробвал; какво ще ме посъветвате; как да удължа „живота” на двигателя или поне да отложа основният ремонт? Тези които са удължли животоа на двигателя си с Мото Гард-ARC , обезателно ще ги посъветват да направят същото. Защо? На първо място за да се обработи двигателя не е необходимо демонтаж, разглобяване и продължително спиране от движение. Обработката на двигтеля и скоростната кутия ще отнеме максимум 30 минути. А процесът на възстановяване ще протече за две седмици по време на експлоатация на автомобила. Т.е. вие шофирате, а агрегатите се възтановяват. Второ, предварителната обработка позволява да се продължи „живота” на агрегатите от 2 до 3 пъти. Трето-това „удоволствие” струва не повече от 10% от стойноста на новите части. Четвърто – техническите и икономическите показатели се подобряват. Например, при обрботка на двигателя се възстановяват огледалните повърхности на цилиндрите и сегментите, намлява коефициента на триене, което намалява разхода на масло с 60%, а живота на сегментите се увеличава от 2 до 2,5 пъти. Пето този метод принципно се различава от другит използувани добавки за масла. Те, на пръв поглед, действат подобно и образуват тефлоново, молибденово или друго покритие на повърхноста на метала за намаляване коефициента на триене. Резултата от технологията Мото Гард – ARC не е филм, а керамична структура която се внедрява в повърхностният слой на кристалната решетка на метала. Освен това резултатът от действието му остава в структурата на метала завинаги. Списъкът с достойнствата на обработката с Мото Гард – ARC е безкраен.

Съвремените автомобили са сложни техничски машини, включващи в себеси различни по конструкция и принцип на действие възли и механизми. Но при цялото им разнообразие, всички те включват в себеси двойки на триене, такива като: търкалящи или плъзгащи се лагери; зъбни предавки; бутала в цилиндри и т.н.. В процеса на експлоатация те се износват и трябва да се ремонтират. Обичайният ремонт е замяна на износените детайли с нови. Тук е и проблема: твърдоста на нановите детайли е съществено по-голяма от тази на останалите, повърхноста на които в значителна степен е износена. В резултат от подмяната на един детайл произтича скокообразно ускорено износване на другите с който са в контакт, което довежда до тяхното разрушаване и подмяна. Това довежда до развитие по принципа на доминото, в крайна смтка се подменят всички детайли което се съпровожда с разглобяване и зглобяване за всяка подмяна.

Стойноста и продължителноста на такъв „перманентен” ремонт многократно превишава стойноста на замяната на целите възли. Заслужава да се отбележи, че загубите в резултат от престоя са съизмерими със стойноста на ремонта, а понякога го превишават.

В този смисъл изискванията за идеален ремонт са:

-възстановяване на работоспособноста едновремено на всички износени детайли
-престоят на техниката по време на ремонта да е минимален
-ремонтираната техника да има ресурс съизмерим с ресурса на нов механизъм
Тези изисквания удовлетворява единствено продукта Мото Гард-ARC.

За Контакти: moto_guard@abv.bg

Източник:
moto-guard.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.2623