Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
14 Януари 11, 08:22 / Автор: Глобио Иншурънс Брокер
Цената на доброто здраве
Глобио Иншурънс Брокер е официален представител на Bupa International за България. За да получите повече информация и да проверите цените, посетете специализирания ни сайт www.bupa-intl.com/affinity/GLOBIO или нашия корпоративен сайт www.globio.eu.
Проблемите в българското здравеопазване са тежки и хронични и всеки, ползвал „безплатната” здравна услуга, е стигнал до извода, че системата трябва да бъде променена радикално.

Но докато чакаме това да се случи, сме длъжни да постъпим отговорно и да поемем инициативата като се погрижим както за собственото си здраве, така и за здравето нашите близки.

Вариантите за това са различни, в зависимост от начина на мислене на всеки един от нас. Повечето хора са свикнали да „дофинансират”, в някои случаи законно, а в други не чак толкова законно лечението си, като понякога, за съжаление, средствата за необходимото лечение могат да достигнат непосилни размери.

Или може да предвиди определена сума от бюджета си за здравна застраховка, като в този случай разходите са предварително ясни, и при нужда от медицински грижи застрахователната компания плаща действителните разходи за лечението, независимо дали става въпрос за консултация със специалист, раждане или трансплантация на орган.

В последните години интересът към този тип застраховане се повишава и факторите за това са комплексни, но основният проблем продължава да бъде липсата на качествено здравеопазване в страната.

Решението е да се прибегне към услугите на международна компания, специалист в здравното застраховане. Ставайки клиент на такава компания, вие имате право свободно да избирате за своето лечение най-престижните държавни или частни лечебни заведения в света, като в много от тях дори няма да се наложи да плащате цената на проведеното лечение и след това да бъдете обезщетявани за направените разходи, а застрахователната компания ще плати директно на болницата. Необходимо е единствено да покажете здравната си карта.

Плановете, които се предлагат, са максимално гъвкави и всеки може да избере срещу какви рискове да се застрахова, като съответно намали цената на застраховката. Лимитите на отговорност, което означава сумата до която компанията поема разходите ви, стигат до 2 млн. евро на година, за разлика от лимитите за българските частни здравноосигурителни дружества, които са от порядъка на няколко хиляди лева, и естествено работят само с лечебни заведения на територията на страната.

Една от най-големите компании, предлагащи международно здравно застраховане, е английската Bupa International. Тя започва дейността си през 1971 г. и към момента има 800,000 клиента в 190 държави и мрежа от 7,500 болници и клиники по целия свят. Печелила е девет пъти наградата за най-добър частен международен застраховател от 1999 г. насам.

Глобио Иншурънс Брокер е официален представител на Bupa International за България. За да получите повече информация и да проверите цените, посетете специализирания ни сайт www.bupa-intl.com/affinity/GLOBIO или нашия корпоративен сайт www.globio.eu.

За Контакти: Глобио Иншурънс Брокер ООД

Източник:
www.globio.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5788