Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

14 Януари 11, 15:39 / Автор: Globe Travel
С „Аюрведа за всички” на 29.01 стартира поредица от аюрведически семинари
В последният уикенд на януари туроператорската фирма ”Globe travel” поставя началото на поредица от аюрведически семинари, целящи да разкрият на широката публика древни тайни за здраве и дълголетие.
Семинарите ще се проведат в работното ателие на организаторите на адрес - София, ул. Българска легия 2В , от 11.00 ч. до 16.00 ч., и са отворени за всички желаещи. Първият семинар „Аюрведа за всички” е встъпителен и ще представи утвърдената лекторка с богата аюрведическа практика Чандраканти Деви Даси, специализирала в аюрведическата клиника „Аюшакти” на Д-р Панкадж и Смита Нарам в Мумбай, известна в цял свят с филиали в САЩ, Германия, Италия, Украйна и др.

Семинарите отговарят на все повече засилващия се в България интерес към аюрведата, което е трайна тенденция и в световен мащаб. Аюрведа е практична наука за живота, чиито принципи са универсални и приложими във всяка сфера на човешката дейност. Аюрведическото познание разкрива фините закони на природата, които влияят върху човешкото тяло и заобикалящата го среда. Аюрведата е изначалната наука за здравето и дълголетието, част от древните ведически писания - свещените текстове на древна Индия, които пренасят своята мъдрост през вековете от незапомнени времена до наши дни. Самата Световна здравна организация нарежда най-древната медицинска практика сред най-ефективните алтернативни системи за позитивно повлияване на здравето. Според Аюрведа всяка болест е резултат от нарушения баланс на жизнените енергии, което може да бъде прогнозирано и предотвратявано. Аюрведическата диагностика не само констатира вече възникналия проблем, а открива и вероятността от развитието на дадено заболяване. Симптомите са белег на вече развило се заболяване като пътят към излекуването минава през възстановяване на нарушеното жизнено равновесие и впоследствие неговото поддържане в баланс.

В „Аюрведа за всички” ще бъдат засегнати основни теми като карма, освобождаване от карма, несъвместими хранителни комбинации, основните видове вкус и др. Ще бъде извършена и индивидуална диагностика по външни белези. Предвиден е и здравословен аюрведически обяд, изготвен по всички препоръки на аюрведа.

За пълната програма на семинара и за записвания –
www.globetravel-bg.com, както и на тел. 029874342, 9884810.

За Контакти: Десислава Тошева

Източник:
www.globetravel-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.121