Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
21 Януари 11, 09:47 / Автор: MediHelp International
MediHelp International навлиза на пазара в Молдова през 2011
MediHelp International, един от най-големите брокери с областта на здравното застраховане в Централна и Източна Европа, е на път да разшири операциите си в региона, с навлизане на пазара в Молдова през 2011.
MediHelp International е в процес на преговори със застрахователни компании от Молдова с оглед на разширяване на операциите си на пазара на източно - европейската страна.

MediHelp International, един от най-големите брокери с областта на здравното застраховане в Централна и Източна Европа, е на път да разшири операциите си в региона, с навлизане на пазара в Молдова през 2011.

След повече от 10 години успешно присъствие на пазарите на Румъния, Унгария и България, MediHelp International счита това като естествена стъпка в развитието си.

„Молдова е една логична следваща стъпка за нас. През 2010 укрепихме нашата позиция на лидер в областта на здравното застраховане за висши и чуждестранни мениджъри, в традиционните ни пазари. Притежаваме значително портфолио и сключихме няколко стратегически партньорства, за да можем да предлагаме възможно най-добрите услуги на нашите клиенти.

Молдова е нововъзникващ пазар и нашето изследване показва, че трябва да сме там от самото начало, за да можем да си осигурим водеща позиция. В момента разработваме продукти и стратегия, които да ни позволят да навлезем с пълни сили в тази страна. Възлагаме големи надежди на проекта ни в Молдова” – заяви Захал Леви, президент на MediHelp International.

MediHelp International е представител на уважавани международни и местни компании за медицинско застраховане. Основана през 1999 и оттогава поддържа 90% удовлетвореност на своите клиенти от предлаганите услуги.Клиентите, които избират здравните планове на MediHelp имат свободата на избор на клиника/ болница, когато търсят медицинска помощ.

За Контакти:За допълнителна информация, моля, обръщайте се към MediHelp International. Лице за контакти Alexandra Din, Customer Service Officer, тел: +4 021 222 05 93, www.medihelp-assistance.com

Източник:
http://www.medihelp-assistance.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4466