Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
21 Януари 11, 22:35
FAKED STARS скриха шапките и свалиха дрехите на столичани!
FAKED STARS - шоу без аналог! Световни звезди, терористи, мафия и папа - забъркват коктейл от диви страсти и луд купон! PLANET HOLLYWOOD възпламени страстите във фолк клуб REVUE, минала вечер!
Гостите на нощното заведение бяха посрещтнати лично от Дон Корлеоне, който по-късно вечерта проведе личен разговор с Бойко Борисов! Босът на мафията помоли премиерът, да спре да го имитира, като визия, начин на ходене и дори говорене! По-късно Кръстникът - прекръсти един от доброволните участници в шоуто, със звучното име "Стефчо" и му подари награда за ядене. "Ще ядеш бой!", каза Дон Корлеоне, но явно снощи е бил благоразположен и извика лично Майкъл Джексън да му поднесе парче италианска пица, купена от арабин за 1.20лв.!

И докато всички се смееха, Капо ди тути Капи избра партньор за горещия танц на Мерилин Монро! С много страст тя захвърли ризата му, но не остави нещата просто така. Вместо да свали шапката си под звуците на "You can leave your hat on" направи нещо още по-дръзко! Белите й копринени гащички се озоваха на главата му, подписани с целувка!

Готови за още шоу и зрелища гостите бяха изненадани от самата лейди Гага! Лошото момиче си избра младеж, с който завъртяха огнен „Bad Romance", под хвърлящите й искри цици!

Светлините притъмняха и истерични крясъци озвучиха заведението, в мига, в който Майкъл Джексън се качи на сцената! Кралят на попа смени три тоалета, даде лични уроци по "лунна походка" на дамите, а накрая, с песента си "Triller", "превърна" колегите си в зловещи зомбита!

"Страшен купон! Нещо не виждано!", коментираха стотиците гости, докато се снимаха със звездите на FAKED STARS. А купонът продължи до ранни зори!

Вече почти на годинка, но отдавна проходили, Faked Stars e единствената порода си формации в България, имитатори на световни звезди от киното и шоу бизнеса. "Подготовката на един образ ни отнема поне две седмици", споделят актьорите, "Трябва да се наблюдават и изучават в детайл, жестове, мимики, да не забравяме и специфичните аксесоари. Но няма звезда, която би могла да ни се опре”, допълват те. Идеологът е Стелиан или Кръстникът на Звездите, което е и любимото му превъплащение. "В този образ, се чуствам най-добре и ме провокира да казвам много лафове". Пример за това са освен множеството му изяви в заведения, така и участията му като водещ на сватби, например. Сред гостите настава пълен фурор, когато боссът на мафията дойде лично от Италия, за да поздрави младоженците, a Папата да даде благословията си, докато кумата, се заиграва с мустачките на Хитлер, а кумът се оставя на дивата ПИНК.

Не се изненадвайте ако видите във вашия град Elvis, Pink, Lenny Kravitz, Madonna, Alley G дори Папата, Осама и Хитлер, и не само тях - това са поредните образи на образите от FAKED STARS!

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency
0888 86 80 86

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5651