Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
25 Януари 11, 19:53 / Автор: PRates Agency
Програмист–блогър разбива класации
36, 4, 150 000. Не, това не са кодове за програмиране, а реални цифри, които един програмист постигна за 36 часа, с 4 видео клипа с общо повече от 160 000 гледания!
Иван Ванков – познат на блогърите като GATAKKA, разби класациите по гледаемост във VBOX! Клиповете му се разпространяват с небивал интерес и коментарите от рода на „Браво пич!!! Много полезни неща казваш!”, „Малееееееее не е истина.... да си жив и здрав!”,” Много ми харесват разсъжденията ти, имат много смисъл и до сега всички клипове които съм ти гледал ми харесват” и т.н.

Всъщност всичко започва още преди три години, когато създава проекта си http://nau4i.me сайт за видео уроци зя начинаещи програмисти. „Там имах възможността да се убедя на практика какво се получава, когато знанието се споделя. Това затвърди вярването ми в тази идея, и от тогава съм доста сериозен привърженик. До самата идея ме доведе вярването ми в отворения код.”, споделя Иван. Две години по-късно създава и блога си. 

„Докато се чудих на каква тема да бъде блога си казах "защо да има тема". Ето аз се интересувам от програмиране, химия, любопитни факти, социология и психология..... значи може да започна по всички тези теми, а хората да ми задават въпроси по тях.” GATAKKA неотклонно следва мъдростта, че „Ако аз и ти имам по една ябълка и си ги размени, то пак ще имаме по една ябълка. Но ако аз и ти имаме по една идея, и ги разменим, и двамата ще имаме по 2 идеи". Така решава да споделя своите 150, до момента идеи, като пуска камерата, прочита въпроса и започва да разсъждава и аргументирано, и увлекателно да отговаря. „Ако на някой тези материали са полезни, спазва добрия тон, е добре дошъл.”, допълва Ванката.

Всеки може да разбере „Каква е истината за FACEBOOK” 1 и 2, “Как отказах цигарите?” и „Какво е HDtv?” в качените във vbox видеа или да посети блога му http://gatakka.eu.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency
0888 86 80 86

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1666