Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
26 Януари 11, 22:46 / Автор: S Media Team
Джон Траволта и Кели Престън представят новородения си син в новия брой на HELLO!България
Трети брой на световноизвестното списание HELLO! излиза утре! След загубата на сина им Джет преди две години, Джон Траволта и Кели Престън с гордост представят новородения Бенджамин и разказват как той е придал ново начало и смисъл на живота им. В броя още: най-красивите български царски сватби, невероятна фотосесия от зимната поичивка на световният шампион Петър Стойчев и авангардната "невидима" къща на Алесандро Бенетон.
Джон Траволта и Кели Престън представят сина си Бенжамин само в новия брой на списание HELLO!

София, 26 януари 2011 г.

Големият актьор Джон Траволта, познат от култови филми като „Криминале”, „Треска в събота вечер” и „Брилянтин”, и съпругата му – Кели Престън, в ексклузивно интервю и фотосесия показват на света сина си Бенджамин. Читателите ще съпреживеят изповедта на двамата актьори за чудото на неговото раждане, за новото начало и смисъла, който бебето е придало на живота им, както и за фондацията, която основаха в памет на починалия си преди две години син Джет.

Докато Великобритания брои с нетърпение дните до бракосъчетанието на принц Уилям и неговата избраница – Кейт Мидълтън, HELLO! България припомня на читателите си най-красивите български царски сватби.

Световният шампион по плуване Петър Стойчев и съпругата му Ася се присъединиха към българските знаменитости, които доверяват най-съкровените си мигове на престижното списание. В новия брой на HELLO! България, звездното семейство разказват в снимки за зимната си почивка в Монте Карло, показва любимите си места и се връща към най-щастливите си моменти.

Трети брой на HELLO! България е запазило за читателите си невероятно пътешествие из „невидимия” дом на вицепрезидента на компания BENETTON – Алесандро Бенетон. Синът на основателя на световната модна марка развежда читателите из сгушената си сред природата авангардна къща и разкрива тайната на успешния си брак.

И още:

• Наследницата на милиардера Доналд Тръмп – Иванка – една година след брака. Още ли е влюбена в съпруга си, какво я кара да се връща у дома, за отношенията с майка й и за страстта си към готвенето.
• В сърцето на футбола: Лионел Меси – за благотворителността и пътя към успеха и Ники Михайлов – в търсене на идеалната жена.
• Елица Тодорова за живота между „Вода”-та и огъня и италианският DJ с благороднически произход Филипо Нарди, за музиката, свободата и красотата на българките.

Списание HELLO! България излиза всеки втори четвъртък на месеца. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1.99 лв. го правят безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания.

В България HELLO! се издава от S Media Team - партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За Контакти:

Димитрина Шишкова
S Media Team
Marketing & Communications
+359 2 400 6666
+359 884 561 140
E: d.shishkova@smediateam.com
store.smediateam.com

Източник:
S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1166