Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
28 Януари 11, 10:25 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум MySuccess.bg in Education ще отличи предприемчиви студенти със стипендия за обучение
На 26 февруари в София участниците във Форума ще имат възможността да се срещнат с водещи млади мениджъри, завършили образованието си в България, и да се запознаят с техния опит и идеи
26.01.2011 г., София. Списание ENTERPRISE, съвместно със CEED България (Център за развитие на предприемачеството), организира Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти. Събитието се подкрепя от Студенския съвет на Софийския университет и Министерство на образованието и науката и ще се проведе на 26 февруари 2011 г. (събота) в Аулата на СУ ”Св. Климент Охридски”. Събитието е продължение на изключително успешните форуми MySuccess.bg, проведени през 2010 година, представящи добрите практики от българския бизнес в различни сектори.

Форум „MySuccess.bg в образованието“ е насочен към студенти от 3-ти и 4-ти курс на университетите в България и такива, които развиват собствен бизнес.

Лектори ще бъдат Меглена Кунева, един от най-успешните български политици, Райна Миткова-Тодорова, управител на EOS Matrix, Преслав Павлов, мениджър на ITO отдел (Infrastructure Technology Outsourcing) на HP Global Delivery Center, Любомир и Николай Галчеви, управляващи „Галчев Холдинг“ и др.

Форумът е фокусиран към добрите практики и успешен опит на бизнеса, и ефективното му партньорство с образованието в България. Специален Networking Панел ще даде възможност на участниците да проведат лични срещи с лекторите и да представят своите CV-та и креативни идеи.

Ще бъде проведен и конкурс за отличаване на 10-те най-успешни студенти, участници във Форума, които ще получат стипендия за обучение в програмата за мениджмънт и предприемачество на CEED „TOP Class+”. Всяка стипендия е на стойност от 4000 лева. Победителите ще бъдат избрани чрез конкурс, чието жури ще бъдат лекторите на форума. Кандидатите ще трябва да напишат и изпратят есе на тема ”Защо искам да управлявам компанията...?”. Стипендиите са предоставени от HP България и други компании.

По време на форума ще се проведе и паралелен Master Class за успешен мениджмънт, в който ще може да се обучава всеки студент срещу такса от 25 лева, като одобрените участници ще получат безплатно 1-месечен абонамент за бизнес изданието ENTERPRISEInvest.

Участието на студенти във форума MySuccess е безплатно и се осъществява само след предварителна регистрация.

Форум MySuccess.bg за предприемчиви студенти има подкрепата на Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, Фондация Start Up и други.

Бизнес форум MySuccess.bg in Education се провежда с Генералната подкрепа на М-Тел.

За инфомация и регистрация: 

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg 

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5269