Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
31 Януари 11, 21:29 / Автор: S Media Team
Михаел Шумахер убеден, че ще спечели нова световна титла - само в F1 Racing!
Голямото завръщане на Шуми е факт, но защо е толкова сигурен, че ще спечели нова световна титла? Легендата на спорта Еди Джордан в изпълнен с интересни емоции обяд, а сър Стърлинг Мос показва изкривеното кормило, което едва не е отнело живота му.
Михаел Шумахер убеден, че ще спечели нова световна титла във февруарския брой на F1 Racing!

София, 31 януари 2011 г.

Новият брой на F1 Racing излиза утре!

Голямото завръщане на Михаел Шумахер е факт, но само в новия брой ще прочетете защо безкомпромисният Шуми е убеден, че отново ще спечели световната титла.
Техническият експерт на списанието Пат Саймъндс разкрива тайната на подвижните предници на Red Bull и Ferrari, и обяснява какво голямо предимство им даде това изобретение в средата на миналата година.

Репортерите на списанието се срещат с легендата на спорта Еди Джордан в изпълнен с интересни емоции обяд, а сър Стърлинг Мос отговаря без задръжки на читателските въпроси и показва изкривеното кормило, което едва не е отнело живота му. В новия брой на F1 Racing е посветен специален материал и на Том Уокиншоу – гениалният основател на TWR, починал наскоро след дълго боледуване.

Как ще изглеждат колите в спорта след 10 години? Най-продаваното списание за Формула 1 в света представя ексклузивно болида на 2020 г. В своя февруарски брой F1 Racing запознава читателите с бъдещето на Формула 1 – как ще изглеждат колите на 2020 г., какви ще са новите екологични технологии и как енерго спестяващите системи се интегрират все повече в спорта. Разберете какви ще бъдат новите 1,6-литрови двигатели през 2012 г. и най-вече – какви са техните предимства.

И още:

•На страниците на списанието ще прочетете защо 2011 г. е от изключителна важност за бъдещето на Фелипе Маса във Ferrari и как бразилецът ще съумее да се справи с напрежението. Вижте как ще изглежда най-якият завой в Ф1 на новата писта в Остин, САЩ, и какво се случва, когато природните стихии се намесят в състезанията.

•Пилотите са най-хладнокръвните хора на земята, но когато адреналинът достигне критичната си точка, внимавайте! Особено ако сте фоторепортер, ТВ оператор или маршал. Припомнете си някои от най-цветущите случки с участието на част от най-популярните лица от света на Формула 1.

•Георги Янакиев докара кервана на WRC в България. Изпълни мечтата на живота си и след 32 години работа като президент на Българската федерация по автомобилен спорт се оттегля. На небосклона се появява нова звезда – Денислав Шишев, който изпробва късмета си в италианската Формула 3.

Списание F1 Racing отразява изтънчения, вълнуващ и бляскав свят на Формула 1. улавя драматичните моменти, поставя въпроси и коментира най-емоционалния спорт в света.

Изданието има уникален стил и редакторско присъствие, което му носи авторитета на най-популярното списание за Формула 1.

В България F1 Racing се издава от S Media Team - партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания, на Haymarket Consumer Media и Hello!Limited. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За Контакти: d.shishkova@smediateam.com

Източник:
S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6515