Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

05 Февруари 11, 13:22 / Автор: Сошълсофт
Социален бизнес инструмент за Фейсбук фен страници
Все повече бизнес модели по света използват Facebook за обратна връзка със своите клиенти и ги превръщат в активен участник в процеса на развиване на продукта или услугата си. Стратегията и познаването на технологията на социалните медии са изключително важни за реализацията на успешен Facebook маркетинг. На поредна редовна среща за предприемачи и инвеститори Open Coffee, Сошълсофт представи на българския пазар своята drag & drop платформа за създаване и управление на фен страници във Фейсбук - един нов и ефективен социален бизнес инструмент, който помага на фирми и организации да се възползват от бързо развиващите се и все по-популярни социални мрежи и с тяхна помощ да наложат своя търговски бранд във виртуалната социална общност.
На поредна редовна среща за предприемачи и инвеститори Open Coffee, състояла се в София, Сошълсофт представи на българския пазар своята drag & drop платформа за създаване и управление на фен страници във Фейсбук - един нов и ефективен социален бизнес инструмент, който помага на фирми и организации да се възползват от бързо развиващите се и все по-популярни социални мрежи и с тяхна помощ да наложат своята търговска марка във виртуалната социална общност.

Целта на Сошълсофт е да обедини бизнеса и социалните комуникации в едно, както и да адаптира бизнеса към новостите, предлагани от социалните мрежи.

Системата е мощно проектирана и позволява без да са необходими технически знания като HTML, CSS, FBML и т.н., чрез лесен и удобен за използване drag&drop интерфейс да се изграждат и обновяват фен страниците, да се добавят обекти тип "Сделка на деня", видео, RSS хранилище, Google карта и много други опции, както и с едно натискане на мишката да се публикуват мигновено във Facebook.

Платформата на Сошълсофт предоставя ресурс за рекламни, ПР и маркетингови агенции, уеб и графични студия, желаещи да увеличат капацитета на предлаганите от тях услуги и да отговорят на нарастващите нужди на своите клиенти, чрез съвременно модерно решение за реклама, корпоративен ПР, персонален имиджмейкинг, он-лайн маркетинг, за налагане присъствие и популяризиране на търговски бранд, фирми, организации, събития и дейности, ангажирайки вниманието на интернет аудиторията - потребители и потенциални фенове.

Продуктите на Сошълсофт се предлагат чрез регионални и локални риселъри. В рамките на една година, редица чужди компании от САЩ, Латинска Америка, Франция, и др. страни, изградиха своето присъствие в социалните медии и с малко средства успешно лансираха своите продукти и завоюваха нови пазарни ниши. На адрес www.facebook.com/socialborn е поместена информация за платформата на Сошълсофт за изграждане и управление на фен страници във Фейсбук.

За Контакти: trading@socialborn.com

Източник:
www.facebook.com/socialborn

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1241