Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
06 Февруари 11, 17:29 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Детският отбор на ЦСКА е победител в четвъртия турнир по футбол за „Купата на Димитър Пенев”
Награждаването на победителите бе предшествано от истинска атракция - демонстративен футболен мач между ветераните на ЦСКА и Левски, завършил с резултат 4:1 в полза на сините
С подкрепата на ОББ:

6.02.2011 г., София. Отборът на ЦСКА е победител в четвъртото издание на традиционния детски футболен турнир „Димитър Пенев“, организиран с подкрепата на Обединена българска банка. На финала в столичната зала „Христо Ботев“ днес младите армейци победиха връстниците си от Миньор Перник с 2:1.

Награждаването на победителите бе предшествано от истинска атракция - демонстративен футболен мач между ветераните на ЦСКА и Левски, завършил с резултат 4:1 в полза на сините. С хеттрик се отличи Даниел Боримиров, а точен за червените бе Иван Зафиров.

Футболната легенда Димитър Пенев и Людмил Каравасилев, ПР мениджър на ОББ, наградиха победителите, а в церемонията се включи и Иван Славков. „ОББ продължава ангажиментите си към детския спорт и през 2011 година! Започваме с турнира на Димитър Пенев и ще продължим с други наши инициативи. През април предстои третото издание на Ученическа детска регата, където наш партньор е олимпийската шампионка Румяна Нейкова. Продължаваме със спортните празници за децата, лишени от родителска грижа, с детски тенис и други. Скоро ще обявим и младите спортисти, които ще получат финансиране от нашата Младежка спортна програма!“, каза Людмил Каравасилев от ОББ. „Спортните надежди на България имат нужда от подкрепа и стимул! В това отношение и примерът на ветераните е заразителен - видяхме как изпълненията на имена като Сираков, Боримиров и Методи Деянов взривиха залата“, добави той.

За детските спортни програми на Обединена българска банка
http://www.ubb.bg/bg-BG/Sponsorship/10

Спонсорска програма "Детски спорт"

ОББ се грижи за масовия детски спорт – лека атлетика, футбол, гребане, тенис на корт, тенис на маса и бадминтон. За периода 2009 – 2010 година банката е отделила близо 200 000 лева в спонсорската си програма.

ОББ и „Обединени за милосърдие“

Детските спортни програми на ОББ са насочени към превръщането на спорта в алтернатива на насилието и наркотиците сред младите хора. ОББ осъществява програмата съвместно със сдружение „Обединени за милосърдие”, създадено през 2007 година от служителите на финансовата институция.

Училищна гребна регата – 2009, 2010

През 2009 и 2010 година ОББ организира две поредни издания на Училищна регата на гребен ергометър, в която стотици деца от цялата страна имат възможността да се включат в една зрелищна и напрегната надпревара с много награди, под патронажа на Олимпийската шампионка Румяна Нейкова – Атлет на ОББ, и Българска федерация гребане.

Българска спортна федерация за деца лишени от родителски грижи

От 2010 година ОББ е Основен партньор на Федерацията, осигурявайки на възпитаниците на социалните домове възможност за пълноценно физическо развитие и равен старт по пътя към високото спортно майсторство. Ангажиментът на банката възлиза на 100 000 лева, подсигуряващ 6 турнира – Великденски, Коледен и 4 регионални турнира за над 40 детски дома по 6 вида спорт – футбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, лека атлетика и гребен ергометър.

Детски футболен турнир ”Димитър Пенев”

През 2011 година за четвърти пореден път ОББ организира Детски футболен турнир ”Димитър Пенев”, в който децата от най-големите футболни клубове мерят сили за купата и наградите на най-успелия български футболен треньор.

Детски тенис

През 2010 година банката партнира и на Lawn Tennis Club of Bulgaria, подкрепяйки първите му публични инициативи - открити уроци за деца. Известни български състезатели като Илия Кушев и Иво Братанов, членове на българския лаун клуб и специалисти от ТК „Дема” се включват в обучението.

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.489