Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
09 Февруари 11, 18:41 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Строителството, инфраструктурата и бизнес имотите ще бъдат дискутирани от големия бизнес по време на Форум MySuccess.bg in CIBRE през март 2011 година
Фокусът на събитието е 100% ориентиран към добрите практики в сектора, изискванията на клиентите, проектния процес, както и стъпките и основните моменти, през които преминава всеки един инвестиционен проект
9.02.2011 г., София. Списание ENTERPRISE организира MySuccess.bg in CIBRE (строителство, инфраструктура и бизнес имоти) - първият специализиран форум за строително-инвестиционните и консултански компании и пети по ред от поредицата MySuccess.bg. Събитието е естественото продължение на поредицата от бизнес форум, организирани от списание ENTERPRISE през 2010 година.

Форумът има за цел да привлече за участници представители на строителните компании, инвеститорите, бизнес консултантите от сектора на строителството, инфраструктурните проекти и бизнес имотите – търговски и бизнес центрове и големи хотелски комплекси.

Лектори са водещи предприемачи, строителни компании, бизнес консултанти и клиенти, които са потребители на крайния продукт - наемателите от страна на бизнеса и международните брандове в големите търговски центрове (МОЛ-овете). За да бъдат противопоставени гледните точки, организаторите предвиждат провеждането на два дискусионни панела на теми, свързани с тенденциите в развитието на бизнес имотите и инвестирането.

Във Форума ще участват активно и висши представители на държавната администрация: Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и Министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. Те ще представят инфраструктурните проекти за 2011 година, подготвяни от правителството, както и полезни съвети и практики за участие на повече компании в обществените поръчки.

Независими бизнес консултанти от PWC България ще покажат гледната точка на техните експерти при обслужването на клиентите – юридически, данъчни, пазарни анализи и тенденции.

За да бъде събитието максимално практически ориентирано и полезно за присъстващите, са поканени предприемачи от Испания, които да споделят своя опит в областта на бизнес имотите, хотелите и инфраструктурата. Според мнението на експертите, развитието на пазара в България е изключително близко до ситуацията в Испания през последните години.

Лекторите:

Към момента лекторите на форума и участниците в дискусиите са:

1. Калин Пешов, Изпълнителен Директор на Главболгарстрой АД
2. Инж. Цветан Цонев, Главен изпълнителен директор на Трейс Груп Холд АД
3. Красимир Борилов, Член на борда на директорите на Балканстрой груп АД
4. Инж. Пламен Андреев, Управляващ партньор на Планекс Холдинг ООД
5. Инж. Веселин Господинов, Изпълнителен директор, Щрабаг България
6. Илиан Терзиев, Управител, АТ Инженеринг 2000 (поканен)

Експертите:

1. Жанет Найденова, Онлайн маркетинг консултант, JNN Consult
2. Орлин Хаджийски, Старши мениджър данъчен отдел, PWC
3. Д-р Явор Янкулов, Консултант по мениджмънт и продажби, e-training
4. Иво Веселинов, Консултант инженерингова дейност, Eptisa Spain

Какво ще се случи по време на форума?

По предварителна програма в рамките на 30 минути ще се презентира всеки от шестимата лектори - 20 минути за презентация и 10 минути за въпроси и отговори (от 9.30 до 13.30 часа).

След това в рамките на 2 часa ще се проведат два дискусионни панела с участници - различните представители на сектора и правителството за тенденции и търговски проекти (от 14.30 до 16.30 часа), както и дискусии по наболели теми за отношенията инвеститор-строител-консултант-клиент/държава.

От 16.00 до 17.00 часа ще се проведе MySuccess.bg Networking Cafe - време за неформални срещи и разговори в малки групи.

По време на форума от 16.30 до 17.30 часа е планиран паралелен „Master Class” за успешен мениджмънт на инвестиционните проекти, който ще бъде с допълнителна такса от 60 лева без ДДС и бонус 1 месечен абонамент за ENTERPRISE Invest. Той ще бъде воден от Жанет Найденова, която ще представи интерактивни методи и тенденциите за промотиране на бизнес проекти и представител на голяма испанска консултанска компания, който ще разкаже за испанските практики при големите инфраструктурни проекти и опитът в строителния сектор и хотелите.

Някои от темите, които ще бъдат засегнати по време на двете дискусии са: 

• Регулации от държавата за инфраструктурните проекти; Капацитет на администрацията за обслужаване на инфраструктурните проекти; Възможности за участие на повече средни компании; Промени в правилата за класиране по търговете за магистралите; Железопътно строителство – планирани държавни проекти за следващите 5 години

• Резултати за 2010 от проучванията за сектора на строителството и по-конкретно бизнес имотите. Прогнози за 2011 от различни икономически екперти и консултанти от сектора. МОЛ-овете – новия стандарт на живот на българина; Офис и индустриалните площ – как успешно да ги маркетираме и привличаме нови клиенти; Примери от практиката – Виваком, Esprit, The Mall.

MySuccess.bg in CIBRE има подкрепата на бизнес организации като Българска стопанска камара, CEED (Център за развитие на предприемачеството) и други.

MySuccess.bg in CIBRE се организира с официалната подкрепа на Етем Building Systems и Тотал Софт.

Медийно партньори са: Jobs.bg, Human Capital, Economy.bg, EventBox.bg, Dariknews.bg, Econ.bg, Profit.bg, bgmaps.com, списание Businessweek, вестник Класа, expert.bg, TВ Европа и др.

www.cibre.mysuccess.bg 

За инфомация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1839