Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
10 Февруари 11, 19:08 / Автор: PR Agency Anettevents
Наш топ играч подписа и за 2011
10.02.2011г. През миналата година, най-добрият български покер играч Атанас Георгиев спука балона на спонсорските договори в България, като подписа с Унибет Покер. Явно и двете страни са останали доволни от взаимното си сътрудничество, защото преди броени часове стана ясно, че Наско и през 2011 г. ще носи титлата „Покер посланик на Унибет”. Самото решение да бъде включен българин като покер посланик е чест и доказателство за високото ниво на българския покер през последните години. Унибет е онлай портал с регистрирани близо 5 милиона потребители от целия свят, а титлата „Покер посланик” е дадена само на 8 души.
Ангажиментите на Наско включват участието му на всички 10 турнира от веригата Unibet Open, на един от които стана 4-ти през миналата година и прибра в сметката си сумата от 43 320 евро. Първият турнир от веригата тази година ще се проведе между 10-13 март, а домакин ще бъде Малта.

Успехите му в други европейски вериги също ще бъдат приветствани от Унибет и той ще получава бонуси за добрите си представяния. Освен това, най-добрият ни покер играч ще продължи да води своя покер блог, където всеки може да почерпи ценни съвети от него и да следи представянията му през годината.

Тазгодишната изненада е, че Наско, заедно със спонсорите си, ще се впусне в организирането на покер турнир, но подробностите все още се пазят в тайна.

На въпрос дали фактът, че е спонсориран играч влияе на играта му, Наско отговаря по следния начин: „Със сигурност имам повече спокойствие от този факт. Спокойствието в играта е един от най-важните фактори и затова мисля, че играя по-добре само поради факта, че имам Унибет зад себе си.”

В идните месеци ще разберем дали спокойствието на Наско ще успее да ни зарадва с нови успехи на световната покер сцена и какви други изненади са подготвили неговите спонсори.

За Контакти: PR Agency Anettevents

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1756