Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
16 Февруари 11, 22:40 / Автор: PR Agency Anettevents
Диамантен пръстен за млада влюбена двойка
Кампанията на Варна Тауърс “Любов от пръв поглед” приключи в деня на Свети Валентин. Комплексът направи изключително щастливи три влюбени двойки. В продължение на 2 седмици двойки на всякаква възраст, обединени от истинската любов помежду се, се снимаха в специално изградения любовен кът на комплекса, за да се включат в томболата за невероятните награди.
Най-голям късмет извади младата двойка Ясен Гичев и Камелия Николова, които получиха диамантен пръстен от „Altinbas”. Графичният дизайнер от Варна и приятелката му, студентката в Шумен, са заедно от 1 година и получиха първото си предизвикателство за годеж.

На другата награда – уикенд за двама в 5-звезден хотел, осигурен от Travel Solutions, ще се насладят Кристина Пламенова и Мартин. Сред наградите за влюбените бе и романтична вечеря на върха на Варна Тауърс – в ресторант Magnito, предоставящ уникална гледка над цяла Варна и истински романтична атмосфера. Томболата зарадва и други късметлии с атрактивни награди от магазините в комплекса.

Имената на щастливците бяха изтеглени на 14 февруари на партера на Варна Тауърс в присъствието на нотариус. С игри и забавни въпроси публиката също получи много награди.

За Контакти: PR Agency Anettevents

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.3271