Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
17 Февруари 11, 17:44
Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова откриват най-модерната лазерна игра във Варна Тауърс
С грандиозен концерт на Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова, Варна Тауърс открива уникалното интерактивно забавление Laser Force на 18 февруари от 20:30 часа.
Посетителите на Fun Park “Двете Кули” вече ще могат да се насладят на най-модерната лазерна игра, съчетаваща динамичен екшън, специални светлинни и звукови ефекти, интерактивна среда и супер екстри за реалистични усещания. Атмосферата е допълнена от уникален интериор, обещаващ истинско интерактивно забавление.

Първи в битка ще се впуснат именно ексцентричните музиканти. След като развеселят публиката на партера във Варна Тауърс с оригиналните си текстове, те ще се отправят към Fun Park „Двете Кули”, за да изпробват интерактивното забавление.

Играта се осъществява по групи, като максималният брой на участниците е 16. Ако и вие сте прекарали безброй часове пред компютъра, играейки Counter Strike или друга подобна игра, сега ще имате възможност да се насладите на подобно изживяване, но на живо! Колкото и невероятно да звучи, това интерактивно забавление Laser Force е факт.

За Контакти: PR Agency Anettevents

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4872