Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
21 Февруари 11, 20:21 / Автор: М-Тел
Започва второто издание на M-Tel Media Masters
Тази година конкурсните материали се приемат от Центъра за развитие на медиите
Журналисти от цяла България, отразяващи всички сфери на обществения живот в страната, от днес могат да изпращат свои авторски творби за участие във второто издание на конкурса M-Tel Media Masters.

През тази година награди ще бъдат връчени в три категории – Печатни медии, Електронни медии и Информационни агенции и нови медии. Победителите ще бъдат определени от независимо жури, без участието на представители на Мобилтел.

Срокът за участие е до 20 март. Конкурсните материали ще се приемат от организацията-партньор на М-Тел за журналистическата надпревара – Център за развитие на медиите.

Aвторските материали трябва да са публикувани или излъчени в периода от 15 март 2010 година до 20 март 2011 година. Те трябва да представят теми, свързани с всички области от нашия живот, върху които новите технологии са оказали влияние. 

Всеки журналист може да кандидатства с до три свои материала.
Номинации от медии, неправителствени организации и експерти в областта на медиите също се приемат за участие.

Както през 2010 година, така и при новото издание на надпреварата, конкурсните материали ще бъдат оценявани според критериите информативност, обективност, аналитичност, творчески и нестандартен подход към темата.

Победителите в трите категории ще бъдат отличени с Голямата награда M-Tel Media Masters. Те ще получат грамота, парична награда в размер на 5 000 лева и таблет. Във всяка от категориите ще бъдат определени по двама подгласници, които ще получат грамота, парична награда от 1 000 лева и таблет.

Целта на конкурса е да поoщри обзорните и аналитични материали с нестандартен поглед върху развитието на технологиите и тяхното влияние върху нашия живот. 

Наградата M-Tel Media Masters е признание за най-добрите журналистически работи по теми, свързани с всички области от икономиката на страната и ежедневието ни, повлияни от новите технологии – комуникация, пътувания, медицина, финанси, търговия, криминология и много други.

Наградите M-Tel Media Masters ще бъдат връчени на церемония в края на април 2011 година. 

Източник:
М-Тел

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.0182