Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

23 Февруари 11, 16:01 / Автор: Агенция НОА ООД
Макс Телеком – вие избирате къде
МАКС ТЕЛЕКОМ, операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България, подема нова инициатива. След като навлезе в Хасково, а в началото на март ще покрие с мрежата си и Шумен, компанията по един нетрадиционен начин ще се съобрази с желанието на своите настоящи и бъдещи потребители.
МАКС ТЕЛЕКОМ, операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България, подема нова инициатива. След като навлезе в Хасково, а в началото на март ще покрие с мрежата си и Шумен, компанията по един нетрадиционен начин ще се съобрази с желанието на своите настоящи и бъдещи потребители. Те ще имат шанса да изберат следващото място, което МАКС ТЕЛЕКОМ ще покрие приоритетно. Изборът ще бъде направен чрез електронно гласуване в анкета на сайта на оператора на адрес www.maxtelecom.bg. Всеки участник в анкетата има право на един глас и дори да гласува многократно за дадено населено място, ще бъде зачетен само един глас.

Освен, че ще изберат следващия регион в България, който ще се облагодетелства от високоскоростното интернет покритие на Макс Телеком, първите десет участника, гласували за това населено място, ще спечелят безплатен пакет мобилен интернет с включено устройство и шест месечна услуга.

Анкетата ще се проведе в периода от 0.00 часа на 23 февруари до 24.00 часа на 23 март, 2011 година.

Печелившото населено място и имената на наградените участници ще бъдат обявени в сайта на МАКС ТЕЛЕКОМ до седем дни след приключване на анкетата.

* * *

За Контакти:Агенция НОА ООД
тел. 02/ 944 5000

Източник: (Уебстраница):www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4773