Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
23 Февруари 11, 01:26 / Автор: PR Eventease
Eventease предизвиква феновете на NINJA TUNE да заснемат събитието по случай 20 годишнината от основаване на лейбъла
Станаха известни имената на българските диджеи, които ще съпортнат партито NINJA TUNE XX
На 24-ти февруари Eventease не само ще отпразнува с мащабно парти 20 години от създаването на култовия лейбъл NINJA TUNE, със специалните гости DJ Vadim, TokiМonstа и Daedelus, но ще предизвика всички присъстващи във клуб MIXTAPE 5 (подлеза под моста на влюбените, НДК), да запечатат със своите камери, апарати или телефони чрез видео клипове най-яките си моменти, не само от партито, но и от преживяванията си преди, по време и след клуба.

Всеки може да участва в експеримента, стига да заснеме няколко клипчета с мобилния си телефон, камера или фотоапарат, преживяването си тази вечер и да публикува линк към видео клипчетата, на Facebook страницата на Eventease или го прати на е-мейл : info@eventease.org. Идеята на организаторите е след партито от изпратените материали да се сглоби късометражен филм, отразяващ събитието NINJA TUNE XX, но през погледа на феновете на лейбъла в България.

За първите 10 отзовали се на предизвикателство, организаторите на събитието са подготвили специална награда – стек с 6 бири Гролш, а за видеото събралo най-много гласове от феновете във Facebook е предвидена специална награда – бутилка уиски Bushmills.

Вечерта NINJA TUNE XX, която се организира от Eventease, ще получи и силна подкрепа от двама български диджея – Stoyan и Sava.
Sava е добре познат на феновете на качествения саунд - стиловете, по които се увлича са hip-hop, jazz, funk и всичко между тях. Създател е и на Skankdal.com, музикалния блог, който вече има и официална клубна вечер, на която SAVA е главен хост и организатор. В момента SAVA е резидънт диджей в бар „ПЕТЪК“ и клуб MIXTAPE 5.

"Какъв стил ще бъде сетът днес?" Това е най-често задавания въпрос от всички, които следят изявите на Stoyan. 

Стиловете, в които се е впускал, през годините са много и разнообразни - Trance, House, Breakbeat, Drum & Bass, Chillout. Tова, което ги обединява е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика. През годините, Stoyan е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Banco De Gaia, Dj Marky, и мн.др.

Партито започва в 20:00 часа с музикалната селекция на Sava и ще свърши в ранните часове (06:00) на 25-ти февруари, със сета на Stoyan.

Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др). Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25 лв.
Възрастово ограничение: 18+

За акредитации и въпроси - моля свържете се с мен.

Поздрави,
Хелиана Велинова
0895277351
pr@eventease.org

Можете да ни намерите на следните адреси:
www.eventease.org
http://www.facebook.com/pages/EventEase/182455731788148?ref=ts

Източник: PR Eventease

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1195