Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
08 Март 11, 18:05 / Автор: Svejo.net
Социалната медия Svejo е третата по обхват дигитална медия в страната
Според последно обявените данни на Гемиус за януари 2011 година, Svejo.net затвърждава позицията си на водеща онлайн медия в страната.
С почти 20% обхват на интернет потребителите в България, Svejo достига до 678 451 души месечно и запазва позицията си на водеща онлайн медия. Преди социалната медия svejo.net (Xenium), се нареждат само утвърдените медии btv.bg (bTV Media Group) и vesti.bg (Нетинфо), от които потребителите се информират ежедневно.

Постоянният растеж на svejo.net показва, че за над 3 години и половина сайтът промени начина на информиране на българите, като им даде възможността те да определят кое е интересното, полезно и забавно съдържание в мрежата. Основното съдържание в медията се формира както от утвърдени информационни източници, така и от блогове, специализирани сайтове и други. За разлика от традиционните дигитални медии, дневният ред на новините в Svejo се определя не от редактор, а именно от хората, които публикуват, коментират и гласуват, определяйки важните теми за деня.

Икономически и социално активните хора променят начина си на информиране, като все повече разчитат на социалния елемент при търсенето и намирането на информация. За всички нас стана важно да получаваме релевантна и качествена информация от огромния информационен поток на медиите. С над 1500 нови публикации на ден, 15 000 гласа, които ги сортират и отсяват и над 3000 коментара, съвременния потребител получава най-широк обхват по темите, които го интересуват.

Водещите рекламодатели в страната също разчитат на социалната медия, защото тя бе един от първите интернет сайтове в страната, които започнаха да предлагат най-актуалните рекламни формати спрямо тенденциите по света за социален маркетинг.

Какво ново предстои? Предстои от бета версията си да излезе „Моето Svejo”, което е продукт на желанията на потребителите и стремежа за улесняване на достъпа им до по-релевантна за тях информация. Вече всеки регистриран потребител ще може с един клик на мишката да следи публикациите на негов приятел, познат или друг свежар, който публикува интересни, полезни или забавни неща в медията. От екипа обаче заявяват, че това е само една от многото планувани иновации за тази година.

За Контакти: contacts@svejo.net

Източник:
http://svejo.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124