СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

10 Март 11, 16:00 / Автор: PRoWay Communications Agency
Бизнес форум MySuccess.bg in CIBRE ще дискутира добрите практики в сектора на строителство, инфраструктура и бизнес имоти на 16 март
Министър Томислав Дончев ще участва в дискусионен панел за Регулации от държавата за инфраструктурните проекти, финансирани по европейските програми, и Капацитет на администрацията за обслужване на проектите. Добри практики ще споделят висшите мениджъри на Главболгарстрой, Трейс Груп Холд, Балканстрой груп, Планекс Холдинг, Галчев Инженеринг Груп и други.
10.03.2011 г. София. Бизнес форум MySuccess.bg in CIBRE (строителство, инфраструктура и бизнес имоти) събира представители на строителните компании, инвеститорите, бизнес консултантите от сектора на строителството, инфраструктурните проекти и бизнес имотите – търговски и бизнес центрове и големи хотелски комплекси. Събитието се провежда в Кемпински Хотел Зографски в София на 16 март 2011 година.

Лектори са водещи предприемачи, строителни компании, бизнес консултанти и клиенти, които са потребители на крайния продукт - наемателите от страна на бизнеса и международните брандове в големите търговски центрове (МОЛ-овете). За да бъдат противопоставени гледните точки, организаторите предвиждат провеждането на два дискусионни панела на теми, свързани с тенденциите в развитието на бизнес имотите и инвестирането.

Във Форума ще участва министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. Той ще говори по темите: Регулации от държавата за инфраструктурните проекти, финансирани по европейските програми, и Капацитет на администрацията за обслужване на проектите. Ще бъдат представени и инфраструктурните проекти за 2011 година, подготвяни от правителството, както и полезни съвети и практики за участие на повече компании в обществените поръчки. Независими бизнес консултанти от PWC България и Реекзе ще покажат гледната точка на техните експерти при обслужването на клиентите – данъчни, пазарни анализи и маркетинг тенденции.

Лектори на форума са:

1. Калин Пешов, Изпълнителен Директор на Главболгарстрой АД
2. Инж. Цветан Цонев, Главен изпълнителен директор на Трейс Груп Холд АД
3. Красимир Борилов, Член на борда на директорите на Балканстрой груп АД
4. Инж. Пламен Андреев, Управляващ партньор на Планекс Холдинг ООД
5. Илиан Терзиев, Управител, АТ Инженеринг 2000
6. Любомир Галчев, Изпълнителен директор, Галчев Инженеринг Груп

И Експертите:

1. Жанет Найденова, Онлайн маркетинг консултант, JNN Consult
2. Орлин Хаджийски, Старши мениджър данъчен отдел, PWC
3. Иво Веселинов, Консултант инженерингова дейност, Eptisa Spain
4. Борислав Стоянов, Консултант в ритейл сектора
5. Иван Велков, Зам. председател на УС на НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

По време на събитието ще се проведе и MySuccess.bg Networking Cafe - време за неформални срещи и разговори в малки групи. Паралелен „Master Class” за успешен мениджмънт на инвестиционните проекти, който ще бъде с допълнителна такса от 60 лева без ДДС и бонус 1 месечен абонамент за ENTERPRISE Invest ще бъде воден от Жанет Найденова. Тя ще представи интерактивни методи и тенденции за промотиране на бизнес проекти, както и испанските практики при големите инфраструктурни проекти и опитът в строителния сектор и хотелите.

Някои от темите, които ще бъдат засегнати по време на двете дискусии са:

• Регулации от държавата за инфраструктурните проекти; Капацитет на администрацията за обслужаване на инфраструктурните проекти; Възможности за участие на повече средни компании; Промени в правилата за класиране по търговете за магистралите; Железопътно строителство – планирани държавни проекти за следващите 5 години

• Резултати за 2010 от проучванията за сектора на строителството и по-конкретно бизнес имотите. Прогнози за 2011 от различни икономически екперти и консултанти от сектора. МОЛ-овете – новия стандарт на живот на българина; Офис и индустриалните площ – как успешно да ги маркетираме и привличаме нови клиенти; Примери от практиката – Виваком и Esprit.

MySuccess.bg in CIBRE има подкрепата на бизнес организации като Българска стопанска камара и CEED (Център за развитие на предприемачеството). Събитието се организира с официалната подкрепа на Етем Building Systems, Тотал Софт и Райфайзен имоти.
Технически партньор на форума е Конгрес Инженеринг.

Медийни партньори са: Jobs.bg, Human Capital, Homes.bg, Dariknews.bg, Profit.bg, Econ.bg, Profit.bg, Еxpert.bg, inews.bg, biznews.bg, stroimedia.bg, EventBox.bg, списание Businessweek, вестник Класа, EBF Business TV, TВ Европа и др.

MySuccess.bg in CIBRE ще информира феновете си във фейсбук за случващото се по време на събитието на страницата на списание ENTERPRISE в социалната мрежа: http://www.facebook.com/pages/списание-Enterprise

За Форумът:
www.cibre.mysuccess.bg

Списание ENTERPRISE организира MySuccess.bg in CIBRE (строителство, инфраструктура и бизнес имоти) за пети път, като част от поредицата бизнес форуми MySuccess.bg, организирани през 2010 година. Той е първият специализиран форум за строително-инвестиционните и консултантски компании.

Програма

Бизнес форум MySuccess.bg in CIBRE

16 март 2011 година, Кемпински Хотел Зографски

08:45 – 09:20 Регистрация и Кафе с NESCAFÉ® Gold