Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
09 Март 11, 13:45 / Автор: iZone.bg
iZone.bg представя новия си блог
Днес iZone.bg, актуалният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, представя новия си блог.
София, България, 9 март 2011 г. iZone.bg, актуалният български онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, представя новия си блог.

В обособените му категории ще бъде публикувана полезна информация за най-новите технологии, горещи новини от ИТ пазара, ревюта на актуални продукти и атрактивни предложения, снимки и видео от различни инициативи и събития на iZone.bg.

„Най-новият ни онлайн комуникационен канал е стъпка напред към желанието ни за още по-пълноценно общуване с всички клиенти, фенове и партньори на iZone.bg”, каза г-жа Моника Атанасова-Ганчева, маркетинг мениджър на електронния магазин.

Блогът на iZone.bg е мястото, където всички потребители и клиенти ще имат възможност да споделят от какви продукти и технологии се интересуват, какви промоционални предложения очакват и как iZone.bg да им бъде още по-полезен.

„Ще се радваме да бъдем още по-близо до потребителите и клиентите си като общуваме с тях и отговаряме на въпросите им и в новия ни блог. Бъдете проактивни и изпращайте мнения, препоръки и коментари, за да продължим да ви предоставяме най-лесния, удобен и приятен начин да пазарувате онлайн! Очакваме ви на http://blog.izone.bg/”, допълни г-жа Атанасова-Ганчева.

Разгледайте новия блог на iZone.bg на http://blog.izone.bg/.

За iZone.bg

iZone.bg е специализиран онлайн магазин за преносими компютри, дигитална електроника и аксесоари, който предлага най-атрактивните отстъпки в България и най-новите продукти с последните технологии на пазара. iZone.bg предоставя голям избор на продукти с гарантирано качество, сигурен и изгоден начин на пазаруване, спестяване на време.

Онлайн магазинът осигурява по-бърз и по-лесен достъп до най-актуалната и обективна информация за новостите в сферата на дигиталните технологии. Фокусът върху желанията и потребностите на потребителите на iZone.bg гарантира непрекъснатото развитие и усъвършенстване на електронния магазин, за да могат клиентите да се забавляват, докато пазаруват лесно, удобно и приятно онлайн.

* * *
За допълнителна информация:

Моника Атанасова-Ганчева
Маркетинг мениджър
iZone.bg - The New Way of Shopping
тел.: 0887 100 000, 02/ 91 555 70
m.atanasova@iZone.bg
www.iZone.bg
icq: 587194164
skype: iZone.bg

За Контакти: Моника Атанасова-Ганчева

Източник:
http://iZone.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3348