Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
09 Март 11, 17:07 / Автор: PR Agency Anettevents
Предпразнични вълнения
Великденските и майските празници наближават и будят асоциации за първите слънчеви лъчи и почивка на море. Това е и периодът, в който пролетното слънце се усмихва и ни позволява спокойно да се излегнем край басейн с хубава книга в ръка . За щастие празниците и съответстващите им почивни дни съвпадат точно с този период на разпукваща зеленина и пролетно спокойствие. Точно сега е времето да планирате празничната си ваканция и да се възползвате от промоционалните празнични оферти.
Всеки от нас мечтае да се отдаде на заслужена почивка със семейство и приятели в луксозната атмосфера на морски хотел, където кухнята гали сетивата, обслужването е безупречно, а аниматорите организират игри за деца и възрастни.

Хотелите по нашето Черноморие са стотици, но малко са тези, в които ще се почувствате обгрижени и ще се потопите в уют. А Великденската почивка е така дълго чакан и специален семеен празник, че си заслужава да отделите нужното време, за да направите правилният избор. Разгледайте снимки, допитайте се до приятели, сравнете оферти и не забравяйте да попитате и децата, защото всички трябва да са доволни! След като сте се уверили, че всичко отговаря на изискванията и представите Ви за мечтаната почивка, побързайте да резервите сега, докато все още има свободни места.

От Сол Мелиа България - една от най-големите световни хотелиерски вериги, споделиха, че вече са напълно готови с празничните си оферти, както и с подготовката за посрещане на първите гости.

Празничните пакети включват богат бюфет, ползване на басейн, джакузи, фитнес, тенис на маса, интернет, анимация за деца и възрастни – всичко необходимо за незабравима ваканция. Не е нужно да месим козунак за Великден или да приготвяма агне за Гергьовден - домакините са се погрижили и за тематичната празнична трапеза.

Какъвто и да е Вашият избор, важно е да се възползвате от пролетните почивни дни по празниците и да направите генерална репетиция за лятната ваканция.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6127