Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

10 Март 11, 07:09 / Автор: PRates Agency
Учредяването Българска асоциация за светодиодни технологии (БАСТ)
На 10 март (четвъртък) от 13 часа в БТА ще се проведе пресконференция за учредяването на БАСТ. На нея ще стане ясно какво е наложило да се създаде асоциацията, цели и идеи. Организаторите са подготвили нагледна демонстрация за разликата между LED осветлението и това с нажежаема нишка.
На пресконфернцията ще присъстват членовете на управителния съвет и учредители на асоциацията. Целите, които БАСТ си поставя е да популяризира LED осветлението като екологичен и нискоразходен способ за осветление на обществени и частни структури. Популяризиране на продукти, разработени, произвеждани и продавани от членовете на асоциацията в България и чужбина. Създаване на професионални стандарти между членовете на сдружението за етика, обслужване и качество в това число разрешаване проблемите на съвременното общество и частния бизнес, свързани с работата на лицата, които се занимават с производство, дизайн, подготовка, организация, проектиране, реализация, поддържане на светодиодни технологии и други сходни дейности. Именно заради това вече има изаявено желание от технически университети в страната за присъединяване към БАСТ. Асоциацията работи съвместно със световноизвестни производители в областта на светодиодното осветление като CREE.

На скоро учредителите на Българска асоциация за светодиодни технологии, откриха и първия си успешен проект за страната – смяна на осветителните тела на ГКПП ЛЕСОВО със светодиодно осветление, за да видите разликата, по време на пресконференцията ще бъде направена демонстрация. Ще може лично да се убедите в ефективността на светодиодното осветление в представения интериорен модул от 15вата LED, заместващ успешно лампа от 100вата с нажежаема нишка.

За Контакти:

Биляна Кънчева
0888 86 80 86
PRates Agensy Ltd.

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.3428