Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
18 Март 11, 07:24 / Автор: "Маркита 1" ООД
Как да боядисваме с автобоя спрей?
Топлo и сухo – това са двете условия, задължителни за използване на автобои спрей за боядисване. Аерозолите не съхнат добре, когато е влажно и температурата е ниска.
Топлo и сухo – това са двете условия, задължителни за използване на автобои спрей за боядисване. Аерозолите не съхнат добре, когато е влажно и температурата е ниска. Ако е наложително да боядисате колата си и не можете да чакате, то постарайте се гаражът, в който работите да се проветрява добре. Носете гащеризон или стари дрехи и ръкавици за еднократна употреба. Очила и маска също са задължителни, за да не попаднат пръски боя в очите или устата ви.

За да подготвите повърхността за нанасяне на спрея, използвайте шкурка с алуминиево-оксидна прах. Ако има следи от ръжда, бъдете сигурни, че сте се справили с тях. Зоната, която ще боядисвате, трябва да е чиста и суха. Покрийте местата, по които няма да работите със самозалепваща се лента или вестници.

Нанесете няколко слоя грунд през интервали от 15 минути. Повтаряйте действието докато успеете да покриете равномерно цялата площ.
Оставете да съхне поне 24 часа. После минете повърхността с фина мокра шкурка и след това със суха хартия докато стане идеално гладка. След това я почистете с топла сапунена вода, изплакнете я и подсушете добре.

Ако сте сигурен, че мястото, което ще боядисвате е сухо, вземете спрея, разклатете го 10 минути, за да се размеси боята добре и нанесете няколко слоя през интервал от 15 минути.

Оставете боята да изсъхне за 24 часа. В случай, че сте използвали автобоя металик отново изтъркайте с фина мокра шкурка и суха хартия, измийте с топла сапунена вода, изплакнете и подсушете. Така колата ви ще бъде с по-матово покритие.

Най-накрая нанесете два слоя автоемайллак, отново през 15 минути.

За Контакти:

"Маркита 1" ООД, 032 /69 51 52, гр.Пловдив 4004
ул.”Карлъка” 16

Източник:
http://markita.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8043