Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
23 Март 11, 12:49 / Автор: Уеб Фокус ЕООД
Нов сайт внася ред в телевизионната ви програма
Новият уебсайт ТВ-програма.BG стартира днес с основна услуга – Лична ТВ Програма. Услугата позволява на всички потребители на сайта да съставят своя лична телевизионна програма с предаванията, които следят. ТВ-програма.BG е организиран около нуждите на потребителя, а не около телевизиите.
Новият уебсайт ТВ-програма.BG стартира днес с основна услуга – Лична ТВ Програма. Услугата позволява на всички потребители на сайта да съставят своя лична телевизионна програма с предаванията, които следят. Веднъж направена, личната програма се обновява всеки ден, показвайки часа и телевизията, по която се излъчва всяко от избраните предавания. Събрана на едно място, тази информация спестява много време и премахва лутането по програмите на отделните телевизии.

Освен за регулярно излъчвани предавания, услугата може да се ползва и ден за ден, например като бележник, в който потребителя си отбелязва какви интересни филми и шоу програми ще има тази вечер. Потребителите също така могат да споделят програмата си с приятели, помагайки им в техния ТВ избор.

ТВ-програма.BG, за разлика от повечето подобни сайтове, е организиран около нуждите на потребителя, а не около телевизиите. На главната страница виждате какво се излъчва в момента по всички телевизии. Можете да видите предаванията от даден тип (филми, сериали, футболни мачове...) по всички телевизии, както и всички излъчвания на дадено предаване.

Търсачката за предавания пък ви помага да намерите бързо и лесно кога са излъчванията на търсеното от вас предаване, без да има нуждата да помните по коя телевизия и в кой ден е.

Секцията с ТВ новини ще държи най-запалените фенове информирани за новите продукции и анонсите за текущите телевизионните предавания. В секция Топ предавания пък може да видите кои предавания се гледат най-много от потребителите на сайта.

С услугата на ТВ-програма.BG избора на това какво да гледаме и организирането на програмата става много по-лесен и удобен, независимо дали гледате телевизия всеки ден или само за няколко часа събота и неделя.

За Уеб Фокус ЕООД

Уеб Фокус ЕООД е компания с основна дейност разработка и поддръжка на уебсайтове и консултантски услуги в сферата на SEO, интернет маркетинг и ползваемост на уебсайтове. Друг успешен и популярен продукт на компанията е търсачката за сравнение на цени www.izgodnobg.com.

За Контакти:

Георги Георгиев
Уеб Фокус ЕООД
0897 721 474
office@webfocus.bg

Източник:
http://www.xn----8sbafg9clhjcp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1186