Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
26 Март 11, 10:30 / Автор: www.bellissima.bg
Абсолютна иновация с новата преса за коса Bellissima Absolute
Bellissima представи своята абсолютна иновация - пресата за коса Bellissima Absolute. Тя има широки огледално гладки плочи (90/45 мм) с титаниево покритие и достига температура 230 градуса. Пресата използва четири нагревателни елемента и има иновативен йонизатор с инфрачервени лъчи за двойна защита на косата. Дръжката на Bellissima Absolute е покрита с естествена кожа, а в комплекта е включена и термоустойва чантичка.
Bellissima представи своята абсолютна иновация - пресата за коса Bellissima Absolute. Тя има широки огледално гладки плочи (90/45 мм) с титаниево покритие и достига температура 230 градуса. Пресата използва четири нагревателни елемента и има иновативен йонизатор с инфрачервени лъчи за двойна защита на косата. Дръжката на Bellissima Absolute е с покритие от естествена кожа, а в комплекта е включена и термоустойва чантичка.

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 10 нови модела преси за коса и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

За Контакти: Аглики Илиева

Източник:
www.bellissima.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5393