Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
26 Март 11, 10:33 / Автор: PR Agency Anettevents
Томас Наваро: „Инфраструктурата и обществените услуги са все още нерешени проблеми”
Малко преди началото на летния сезон, от веригата хотели Сол Мелиа обявиха, че от началото на тази година са с нов мениджър за България. Томас Наваро поема управлението на хотелите за България и според него Sol Melia, която е най-голямата хотелска верига в Испания, трета в Европа и 13-та в света, ще се радва на успешен летен сезон 2011.
На въпрос на investor.bg относно препоръките му към сектора и правителството за подобряване на имиджа на хотелиерския сектор в България, г-н Наваро отгворои по следния начин:
„Доколкото знам, през лятото нещата изглеждат много по-добре, но смятам, че инфраструктурата и обществените услуги са все още нерешени проблеми. Хотелите, колкото и да са хубави, не са достатъчни, за да подобрят имиджа на една дестинация. Съпътстващите фактори – пътищата, летищата и другите съоръжения, са дори още по-важни.”

Така или иначе Великденските и майските празници наближават и будят асоциации за първите слънчеви лъчи и почивка на море. Точно сега е времето, в което се планира празничната ваканция и в което хотелите представят промоционалните си оферти.
От Сол Мелиа споделиха, че вече са напълно готови с празничните си оферти, както и с подготовката за посрещане на първите гости.
Празничните пакети включват богат бюфет, ползване на басейн, джакузи, фитнес, тенис на маса, интернет, анимация за деца и възрастни – всичко необходимо за незабравима ваканция. Не е нужно да месим козунак за Великден или да приготвяма агне за Гергьовден - домакините са се погрижили и за тематичната празнична трапеза.

Повече за Томас Наваро:

- Томас Наваро. Роден в Палма де Майорка, Испания през 1953 г.

- Учи в “Escuela Superior de Turismo” в Палма де Майорка

- Опит в туризма от 1975 г. насам, основно в хотелски продажби и операции

- Вече е работил за Sol Melia от 1986 г. до 1995 г. като хотелски мениджър в два хотела в Испания и един в Турция и като контакт мениджър на търговския отдел в главния офис на Sol Melia в Палма де Майорка

- За да събере глобален поглед върху туристическия сектор, е работил за кратко и за туроператор в Прага и за "incoming" агенция в Палма де Майорка

- Също си струва да се спомене и, че е прекарал почти десет години, работейки за италианската група Alpitour (базирана в Палма де Майорка и Рим) като търговски мениджър и също така е имал отговорността за операциите в два хотела в Канкун, Мексико

- Говори перфектно няколко чужди езика

За Контакти:Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0657