Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
30 Март 11, 07:28 / Автор: PRates Agency
Съчетание на благоухания, релакс, спектакъл и благородни каузи
АРЕНА на КРАСОТАТА - Национално изложение за фризьорство „Арена на красотата” е търговска марка вече 15 години, със солидни инвестиции в репутацията и признанието на българския бюти пазар. Има дълъг лист от успешни партньорства и отлична практика в сферата на професионалната козметична грижа и развитието на нови и креативни подходи към клиентите. От 2007 година „Арена на красотата” е в два самостоятелни формата - Arena Shop (за крайни клиенти) и Arena Professional (B2B). Изложенията се провеждат два пъти годишно – пролет и есен. Профил на участниците в Arena Professional: производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, СПА решения, фитнес уреди и хранителни добавки. Профил на посетителите: Специалисти, търговци, мениджъри от бюти бизнеса.
Терапия „6-то чуство”, „Пагане”, бамбук, полъх от Индонезия... Това са само част от екзотичните масажи, които ще бъдат представени тази неделя на 3-ти април по време на националното изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA и Wellness – Arena Professional (http://www.arenaofbeauty.bg).

За трети пореден път в рамките на изложението ще се проведе националния конкурс по СПА масаж, в който са заявили участие масажисти от цялата страна. Състезанието се провежда с подкрепата на екипа на списание „Баня и SPA” (www.banispa.com) и списание за салони Арена на красотата. Председател на журито е проф. Видьо Желев, който с останалите пет журиращи ще наблюдават за правилното изпълнение на задължителната състезателна част и ще оценяват техниките на работа на състезателите. Те ще оценяват и професионалното изпълнение на терапиите по 10-те критерия от регламента на състезанието.

Организаторите са предвидили още две атрактивни демонстрации. Гостите на изложението ще наблюдават два масажа на четири ръце, демонстрирани от Хрета Аспарухова, Любомир Петров, Вася Езеклиева и Надин Николова. Студенти от специалността „Масажист с увредено зрение“ от медицинския колеж "Й. Филаретова" ще направят демонстрация на масаж пред представители на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA http://www.bubspa.org), които заявиха желание да им предложат работни места. Каузата се е факт, благодарение на подкрепата на членовете на "Лайънс клуб София Витоша" и на списание „Арена на красотата”.

Освен тази инициатива, организаторите на Arena Professional подкрепят и още една благотворителна инициатива. Красимира Краева, организатор на изложението, беше първата, които подкрепи кампанията на Мира Добрева, дарявайки 5% от приходите от билети, за направата на перуки за онкоболни жени у нас, пострадали след химио и лъчетерапия.
Освен благородни каузи и опияняващ релакс, посетителите на Arena Professional тази година ще имат възможността за пръв път да присъстват на награждаването на „Колорист на годината” - състезание, без аналог до момента в България. На 3 април посетителите ще могат да видят и уникален шоу-спектакъл с тема „Танцът на цветята”, подготвен от Българската секция на френската висша мода във фризьорството – Haute Coiffure Francaise*.

Това не е всичко, което организаторите са подготвили за посетителите. Месец април започва с три дни емоции, цветове и красота.
Arena Professional ви очаква от 2 до 4 април в Inter Expo Centre в София.
Паркингът е безплатен.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86

Източник:
http://www.arenaofbeauty.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4211