Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Политика

31 Март 11, 08:02 / Автор: EventsTeam
Гражданско движение ДНЕС и Гражданско сдружение „Видовден” ще връчват годишните награди „Видко”
И тази година, вече традиционно, Гражданско движение ДНЕС и Гражданско сдружение „Видовден” ще връчат годишните награди „Видко”. „Видко” са награди, които се присъждат за принос и заслуги в развитието на гражданското общество в България. Наградите са признание за проявена гражданска позиция и са свидетелство за това, че гражданските действия биват забелязвани и подкрепяни.
И тази година, вече традиционно, Гражданско движение ДНЕС и Гражданско сдружение „Видовден” ще връчат годишните награди „Видко”.
„Видко” са награди, които се присъждат за принос и заслуги в развитието на гражданското общество в България. Наградите са признание за проявена гражданска позиция и са свидетелство за това, че гражданските действия биват забелязвани и подкрепяни.

Категориите, в които ще бъдат присъдeни, тази година, наградите „Видко” са „Обществено ангажирана личност”, „Гражданин за пример” „Неправителствена организация” и „Работа в полза на гражданите”.
Инициаторът, за присъждане на годишните награди „Видко”, Гражданско сдружение „Видовден” е част от Движение за национално единство и спасение. ДНЕС, обединява в себе си 57 граждански организации и има за цел да отстоява интересите на гражданите при взаимоотношенията им с институциите на държавата, да стимулира гражданската инициатива и развитието на гражданския сектор в България.

На церемонията по връчването на наградите „Видко” ще присъстват и популярните български изпълнители, подкрепящи идеите на движение ДНЕС Янка Рупкина, Камелия Тодорова, Силвия Кацарова, Любо Киров и Николай Георгиев и други.

Церемонията ще се състои на 31 март 2011 г, от 18.30 часа в клуб „СТУДИО 5” (Национален дворец на културата, вход А 3).

За Контакти:cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1219