Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
31 Март 11, 08:04 / Автор: EventsTeam
Формулата на успешния стартиращ бизнес ще бъде фокус на безплатен семинар в Пловдив
Безплатен семинар под наслов "Какво е необходимо, за да стартираш бизнес?" ще се проведе на 4 април, от 18.30 ч., в зала „България“ на Международния панаир в Пловдив. Текст на Съобщение до медиите:Безплатен семинар под наслов "Какво е необходимо, за да стартираш бизнес?" ще се проведе на 4 април, от 18.30 ч., в зала „България“ на Международния панаир в Пловдив.
Безплатен семинар под наслов "Какво е необходимо, за да стартираш бизнес?" ще се проведе на 4 април, от 18.30 ч., в зала „България“ на Международния панаир в Пловдив.

Събитието се организира от фондация Empower United. Целта му е да подпомогне младите предприемачи на възраст до 35 години с практични съвети и работещи решения в подготовката на бизнес план и в стратегията за реализирането му.

Лектори на срещата в Пловдив ще бъдат собствениците на „ABC Design & Communication” и „АЗ Медия” Жюстин Томс, и на мебелна компания „Валинор” - Красимир и Диана Мандаджиеви. В образователната дискусия ще се включат също експерти и успешни предприемачи от различни бизнес-сектори, които ще разкажат от първо лице как са постигнали успех при старта на бизнеса си.

По време на събитието участниците ще имат възможност да се запознаят с регламента на ежегодния конкурс за изключителни млади предприемачи, организиран от фондация Empower United. Подаването на документи за него ще бъде в периода 01 май – 30 юни 2011. Наградният фонд за тази година е в размер на 200 000 лева и ще бъде разпределен между шест проекта за стартиращ бизнес - първа награда от 50 000 лева и още пет награди от 30 000 лева.

Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя предоставя възможности за въвеждане на най-добрите световни практики в образованието, възпитанието на лидерски и предприемачески умения и професионалната квалификация на младите българи.

Наградите Empower се връчват в ежегоден конкурс за изключителни млади предприемачи. Проектът се осъществява с подкрепата на Американската агенция за международно развитие (ААМР). Целта му е да съдейства на талантливите български младежи да разгърнат своя пълен потенциал чрез подпомагане стартирането на реален бизнес, базиран на иновативни идеи.

Пълна информация за дейността и проектите на фондацията можете да откриете на www.empower.bg.

Източник:
Фондация EMPOWER

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3647