Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
31 Март 11, 16:43 / Автор: Агенция НОА ООД
България избра град Карлово за следваща цел на покритието на Макс Телеком!
Приключи мащабната инициатива на МАКС ТЕЛЕКОМ, за избор на населено място, където операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България да изгради своето покритие.
Приключи мащабната инициатива на МАКС ТЕЛЕКОМ, за избор на населено място, където операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България да изгради своето покритие. Гласуването беше проведено под формата на анкета в сайта на компанията на адрес: http://www.maxtelecom.bg. В оспорвана надпревара град Карлово безпрекословно успя да надвие своите конкуренти Русе, Габрово и Троян с 42% от всички гласували. Градът вече е заложен приоритетно в плановете на МАКС ТЕЛЕКОМ за покритие за тази година.

Припомняме ви, че освен, че участниците в анкетата избраха града, който ще получи предимството на високоскоростното интернет покритие на технологията от най-ново поколение, първите десет участника от тях, гласували за град Карлово ще спечелят безплатен пакет мобилен интернет с включено устройство и шест месечна услуга. Те могат да я ползват към момента във всички зони на покритие на мрежата на МАКС ТЕЛЕКОМ в страната, а в последствие – и в любимия си град.

Всички останали участници в анкетата, които все още не могат да се възползват от удобството на услугите на WiMAX технологията, трябва да знаят, че МАКС ТЕЛЕКОМ продължава активно да изгражда национално покритие и през 2011-та година. Към момента мрежата на компанията покрива около 55% от населението на страната и 33 от големите градове.

Честито на Карлово! Пожелаваме безпроблемно сърфиране в мрежата, бърз и сигурен интернет на всички жители! С МАКС ТЕЛЕКОМ това е гарантирано!

За Контакти:

Агенция НОА ООД
Тел. 02/ 944 5050

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5463