Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Април 11, 17:19 / Автор: PRates Agency Ltd.
ARENA PROFESSIONAL за трета година излъчва победител в конкурса "SPA масаж"
Специален гост на конкурса бе Стефан Шарлопов, председател на Българският съюз по балнеология и SPA туризъм (BUBSPA), който съвместно с Весела Вацева - президент "Лайънс клуб София Витоша" и списание "Арена на Красотата", подкрепи социализирането на незрящите масажисти от медицински колеж "Й. Филаретова" и обяви, че вече в харесал някои от тях и е готов да им предложи работа в SPA центрове на BUBSPA.
За трета поредна година в рамките на националното изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA и Wellness - ARENA PROFESSIONAL се проведе конкурс по "SPA масаж". 13 масажисти от 9 града в страната се състезаваха за престижното 1-во място. 

Индонезийски и бамбуков масажи, терапия със свещи, диаментена и еуфорична терапиии, както и ритуала "Български Родопски Масаж" с продукти от серията Българско кисело мляко, бяха едни от най-атрактивните демонстрации, които участниците представиха по време на 40 минутната си волна програма. Те разполагаха и с 10 минути, за да демонстрират техника от класическия масаж. Председател на журито на конкурса бе проф. Желев, а членовете д-р Пламен Труканов, Ефросина Левонян, Милчо Войников, Илиана Ценова и Ценка Пантева. Докато журито обобщаваше своите оценки, публиката наблюдаваше готуващите демонстрации: две демонстрации на масаж на четири ръце, изпълнени от Хрета Аспарухова и Любомир Петров и от Езеклиева и Надин Николова. Пет часа след началото на състезанието по "SPA масаж", бе излъчен победителят - Ангелина Димитрова от студио "Аргания Стайл", София, която демонстрира терапия "Аргания Стайл" и според председателят на журито "Най-добре представи техниката на класическия масаж". Голямата награда - професионална преносима масажна кушетка от най-новата линия на Habys, Полша бе връчена от Славина Христанова, управител на Spa Realia, главен спонсор на конкурса. Цветелина Маймарова, управител на Lidera Group предостави комплект професионални продукти EcoSpa от серията Българско Кисело Мляко. Ваучер на стойност от 500 лв. връчи г-жа Красимира Краева, организатор на изложението Arena Professional. Победителят получи и годишен абонамент за списание за салони и SPA центрове ARENA of BEAUTY.

На конкурсът миналата година, организаторите поставиха началото на инициятива в подкрепа на медицинския колеж "Й. Филаретова". Студентите от специалността "Масажист с увредено зрение" направиха демонстрация на уменията си под ръководството на своя преподавател Даниела Манова. Кампанията се организира съвместно със списание за салони и СПА центрове Arena of Beauty, ?Лайънс клуб София Витоша? с президент Весела Вацева и Стефан Шарлопов, председател на Българският съюз по балнеология и SPA туризъм (BUBSPA). Освен подпомогагане инициативата цели и социализиране на незрящитие масажисти от медицинския колеж. Стефан Шарлопов беше специален гост на конкурса и обясни пред публиката, че е дошъл, за да даде възможност на младите незрящи специалисти да започнат работа в някои от SPA центровете на BUBSPA, като издаде, че вече е готов да покани двама от демонстрантите.

За пореден път организаторите на националното изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA и Wellness - Arena Professional свериха часовниците на своите изложители и посетители като показаха новостите в бюти бизнеса. Организирите бяха първите, които подкрепиха каузата на Мира Добрева за направата на перуки от естествена коса за жени пострадали при химио- и лъчетерапии и ще дарят 5% от продадените билети. И освен, че направиха два уникални по рода си конкурса "Колорист на годината" и "SPA масаж 2011" те обещаха да разширят националния конкурс по "SPA масаж" и да го превърнат в Балканскo състезание.

НА СНИМКАТА:

Стефан Шарлопов - председател на Българският съюз по балнеология и SPA туризъм (BUBSPA)
Весела Вацева - президент "Лайънс клуб София Витоша"
Даниела Манова - преподавател в медицински колеж "Й. Филаретова"
Студентите от специалността "Масажист с увредено зрение"

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates Agency Ltd.
0888 86 80 86

Източник:
www.arenaofbeauty.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.2819