Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
04 Април 11, 17:22 / Автор: Агенция НОА ООД
МАКС ТЕЛЕКОМ – експанзията продължава
Операторът на най-голямата 4G, мрежа в България продължава работата по изграждане на националното си покритие. В резултат, напълно беше завършена мрежата в района на Кремиковци, както и в градовете Елин Пелин, Ботевград, Правец и Етрополе.
Операторът на най-голямата 4G, мрежа в България продължава работата по изграждане на националното си покритие. В резултат, напълно беше завършена мрежата в района на Кремиковци, както и в градовете Елин Пелин, Ботевград, Правец и Етрополе. Всеки жител на тези райони вече може да ползва най-новите технологии и бързия и сигурен мобилен интернет, които предлага МАКС ТЕЛЕКОМ.

Главното предимство на 4G технологията е, че тя превръща мобилния интернет в обичайна и достъпна услуга и дава свобода при достъпа до интернет, телефония, видеонаблюдение и телевизия. Това не е просто алтернатива за високоскоростен интернет, а и възможност да го ползвате във всяко едно кътче на страната, където фирмата вече е изградила своята мрежа. Към момента компанията покрива над 55% от населението на страната, а услугите й за мобилен интернет стават все по-популярни и търсени.

Припомняме ви, че приоритетно в плановете на оператора влезе град Карлово, който в конкуренцията с други български градове спечели анкетата на потребителите.

За Контакти:За повече информация:
Агенция НОА ООД
Тел. 02/ 944 5050

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.1835