Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
05 Април 11, 09:44 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Стартира продължението на бизнес събитието на 2010 година, MySuccess.bg Roadshow 2011 – практически опит от ТОП мениджъри в България!
To ще обиколи цялата страна през Април, Май и Юни 2011 година.
ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ПЛОВДИВ, БУРГАС И ВАРНА списание ENTERPRISE в партньорство с Българска стопанска камара организират MySuccess.bg Roadshow 2011 - Бизнес Форуми за добри практики от водещите български компании в регионите:

"За Вашия успех - практически опит от ТОП мениджъри в България!"

които целят да привлекат за участници малките и средни предприятия в Пловдив и района, Бургас и района и Варна и района. Три са датите за провеждане на регионалните бизнес форуми:
19 април - Пловдив
31 май – Бургас
15 юни - Варна

Бизнес форумът MySuccess.bg Roadshow 2011 се организира с подкрепата на банка ДСК. Събитието е официално подкрепено и от Бизнес Експертен Съвет, гр. Пловдив, CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството), Министерство на икономиката, енергетика и туризма и други.

Лекторите за Пловдив: Към момента има потвърждение за участие от Иван Куков, собственик и изпълнителен директор на Филкаб АД, и Станислав Разпопов, изпълнителен директор на Дунапак Родина, които имат безценен опит, съобразен с българските културни и поведенчески особености. Изпратени са покани и на изпълнителните директори на Филикон, Maxcom, КЦМ Пловдив, Сиенит Холдинг АД, Булагро АД, Тед Инвест, Биовет Пещера, Атаро Клима и Маджаров ЕООД.

Лекторите за Бургас:
Поканени са изпълнителните директори на Лукойл Нефтохим, Промет Стийл АД, Кроношпан България ЕАД, Победа АД, Трансвагон АД, Евробилд ООД, Дамвент, Винпром Карнобат.

Лекторите за Варна: Поканени са изпълнителните директори на Варна Агрополихим, Теси ООД, Интерсервиз Узунови АД, Херти АД, Хигия АД, Хидрострой, Кораборемонтен завод Одесос АД, Златни пясъци АД.

Защо са поканени точно тези лектори? За всеки управител на малка или средна фирма е важно да научи как мениджърите на тези компании са израснали през годините и с какви трудности са се сблъскали по време на своето развитие. Какви грешки и какви успешни проекти са реализирали, кои са трудните решения, които са взели, какво се случило по време на финансовата криза през тази година, какви мерки са предприели за да се справят по-добре, как са се справили. Кои са начините за мотивацията на ключовите им служители, как са се справили с проблемите на растежа, каква е фирмената им култура, как са стигнали до върха. Тези, които винаги са работили в България, а не са само известни теоретици с невинаги подходящи решения за местните условия.

Какво ще се случи на форума? По предварителна програма на събитието в рамките на 30-35 минути ще се презентират шестима от лекторите.
По-късно през деня в 13.30 часа е отделен и половин час за т. нар. “networking” – предварително уредени срещи с участниците и лекторите във форума. По този начин ще бъде дадена възможност и на всички регистрирани участници да осъществят полезни професионални контакти по време на бизнес събитието. Следобедните сесии ще бъдат под формата на дискусии на 2 основни теми - финансиране на бизнеса и европроекти, и маркетинг и продажби – как да привличаме и задържаме клиентите чрез нашите конкурентни предимства, които вълнуват бизнеса. Цялата информация е достъпна на сайта на събитието http://mysuccess.bg.

Целта на всеки от форумите е да събере между 100 до 150 участника от различни бизнес сектори. Той ще бъде с платено участие с минимална такса от 99 лева само за регистрация до 10 април 2011, част от която ще бъде отделена от организаторите за НАГРАДЕН ФОНД с ТРИ големи награди за реклама:

1 страница в списание ENTERPRISE на стойност 850 Евро,
1 мегаборд на магистрала Тракия за 1 период на стройност от 470 Евро и
1000 клика за интернет кампания за промотиране на продуктите на някои от участниците във форума.

Победителите за наградния фонд ще бъдат изтеглени чрез жребий от присъстващите. Организационният екип, като жест на добра воля и отговорност към бъдещите мениджъри, отново отваря Форума за безплатна регистрация за 10 студенти от регионалните университети, които имат собствени фирми или вече работят. Бизнес форум MySuccess.bg подкрепя предприемчивите студенти в България!

Медийно покритие: Медийни партньори на MySuccess.bg Roadshow 2011 са ТВ Европа, вестник Марица, списание Businessweek, и едни от най-големите онлайн медии - jobs.bg, human capital, dariknews.bg, mail.bg, profit.bg, moitepari.bg, netinfo, eventbox.bg и екслузивен партньор за пловдив plovdiv24.bg. 

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9944