Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
07 Април 11, 11:08 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
PARK ROCK OPEN AIR отново ще разтърси Пловдив на 13 и 14 май
Хедлайнери на феста са Сигнал и БТР
7.04.2011, София. Най-мащабният и грандиозен рок фестивал изцяло с български изпълнители ще разтресе Града на тепетата в двудневен маратон на 13 и 14 май. Стадион „Христо Ботев” в Пловдив ще бъде огласен гръмко от най-големите и обичани български рок банди. На 13-ти май на сцената първи ще се качат момчетата от Групата на Пецко, които ще изстрелят публиката в Парк Рок настроение. След тях ще може да чуете една от първите метъл групи в България - Епизод, които ще ви залеят с дръзка смесица между тежка метъл музика, българска литература и история, подсилена с голяма доза патриотизъм. С пълна сила феста ще продължи с изпълненията на непокорната Милена Славова и специалното участие на Личо Стоунса. Вечерта ще завърши кулминационно с гигантите на българската сцена Сигнал, които ще вдигнат във въздуха стадион „Христо Ботев” с изпълнението на най-големите си хитове. Всички рок фенове ще могат заедно с любимците си „да жадуват” и да пригласят с цяло гърло на най-обичаните рок парчета.

Вторият ден (14-ти май) Park Rock ще продължи с още емблематични имена за българската сцена. Началото под тепетата ще поставят хитовете на група Кофеин, а след това Черно Фередже и типичния за тях хумор ще залеят стадиона, заразявайки лавинообразно феновете със смях. Фурорът ще продължи с група Соларис, които ще ви хвърлят някъде между драматичния рок и прогресив метъла. Началото на края ще поставят Конкурент, които ще разтърсят сцената с парчетата си. Финалът на фестивала е подобаващ - любимите на няколко поколения БТР и техните хитове ще взривят като за последно атмосферата на стадиона.

Водещият на феста е добре познат на феновете – Светльо „Хиподилски“ Витков ще се грижи за доброто настроение през цялото време и ще бди то да остане такова от началото до края.

Цялото това тежко и обещаващо присъствие на титани на българския рок ще бъде добре подплатено с висококачествен звук и много светлинни ефекти. Организаторите от Stagebull и Община Пловдив обещават истински рок, много бира и подканват всеки фен с рок ритъм в сърцето си да стане част от зараждащата се традиция... За да се лее именно български рок.

Билетите за фестивала са еднодневни, като първите 99 билета са на цената от 4 лв, всички следващи са по 5 лв. Цената за билет на място, в деня на концерта, ще е 8 лв. Билети могат да бъзат закупени от търговската мрежа на TicketPro (www.ticketpro.bg) и на мястото на събитието.
Допълнителна информация: StageBull.com

За контакт с организаторите:

Добрил Ненков
EVENTO
E-mail: d.nenkov@evento.bg
Mobile: 0894 328242

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0593