Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
08 Април 11, 16:31 / Автор: AMI Communications
HP позволява по-висока продуктивност за бизнес клиентите и мобилните професионалисти
07 април 2011 г. – НР обяви нови мастиленоструйни решения за печат. Те са създадени, за да помогнат на бизнес клиентите да увеличат продуктивността си. Без значение от размера на компанията, решенията са подходящи както за персонала в офисната мрежа , така и за хора с надомна работа или мобилни служители.
07 април 2011 г. – НР обяви нови мастиленоструйни решения за печат. Те са създадени, за да помогнат на бизнес клиентите да увеличат продуктивността си. Без значение от размера на компанията, решенията са подходящи както за персонала в офисната мрежа , така и за хора с надомна работа или мобилни служители.

Очакванията са, че до 2015 година 85%(1) от служителите в големите предприятия ще бъдат мобилни. HP Officejet Pro 8000 Enterprise Printer и HP Officejet 100 Mobile Printer позволяват на бизнес клиентите и на мобилните професионалисти да произвеждат документи с професионално качество както в офиса, така и в движение.

„Мобилната работна сила и тенденциите за работа извън офиса промениха пазара и изискванията към технологията в последните няколко години. Затова и очакванията на клиентите никога не са били по-високи, що се отнася до печат,“ каза Стефан Нигро, старши вицепрезидент “Решения за печат“ (IPG), в HP.

Отлични характеристики в един мобилен продукт
Притиснатите от времето мобилни професионалисти могат да печатат с увереност и подобрена ефективност, докато са в движение с мобилния принтер HP Officejet 100. Това е компактно и издръжливо устройство, което предлага:

- Литиевойонна батерия с дълъг живот. С нея устройството може да отпечата до 500 страници, а 65-ватовият адаптер, който се предлага с устройството, е съвместим с избрани модели мобилни компютри на НР.
- Вграден Bluetooth®, за печат на документи в движение с отлично качество от определени мобилни устройства, включително ноутбуци, нетбуци, смартфоните, използващи Windows Mobile®, BlackBerry, HP webOS и Symbian.
- Тава за хартията с капацитет от 50 листа и скорост на печат от до 22 черно-бели станици в минута и до 18 цветни страници в минута. По ISO устройството печата до 5 черно-бели страници в минута и до 3,5 цветни страници в минута. (2)
- Възможност за свързване с устройства чрез PictBridge и печат на снимки с размери 10 х 15 см. с отлично качество.
- Енергийна ефективност и удължен живот на батерията. Принтерът е сертифициран по програма ENERGY STAR® и се изключва сам, когато не се използва активно.

Лесна интеграция в мрежата и внушителни възможности за управление
НР представи своя първи Officejet Pro мастиленоструен принтер, предназначен за големи предприятия с вградена поддръжка на всички инструменти за управление на НР. Той е създаден, за да помогне при справянето с трудностите за осигуряването на поддръжка на надомните служители, както и с ограничените пространства в сателитните офиси.

Мрежовият HP Officejet Pro 8000 Enterprise Printer предлага няколко ползи за увеличаване на възможностите за печат на компаниите:

- HP Universal Print Driver и HP Web Jetadmin за лесната интеграция на устройството в централно управлявана печатна среда, каквито са стратегиите за аутсорсинг на печата. Това позволява увеличаване на продуктивността и намаляване на разходите за управление.

- Съвместимост със съществуващата IT инфраструктура и оперативна среда. Моделът поддържа SAP, Windows Cluster Server, Citrix Server и други.
- Разпечатки с професионално качество на до 50% по-ниска цена на страница и консумация на електроенергия в сравнение с лазерните принтери.(3) HP Officejet Pro 8000 Enterprise Printer е сертифициран по програмата ENERGY STAR и използва до 50% по-малко хартия със своя автоматичен дуплекс и до 80% по-малко консумативи и опаковки като тегло в сравнение с цветните лазерни принтери.(4)
- Поддръжка на HP ePrint Enterprise, което дава възможност на потребителите да печатат от BlackBerry или HP webOS устройства на всеки мрежови принтер в корпоративната мрежа или на хилядите локации с HP ePrint Mobile Print.(5)
- Подобрена ефективност на бизнес процесите с характеристики като скорост на печат по ISO 13 страници в минута за черно-бял печат и 8,5 за цветен печат(2), автоматичен двустранен печат, месечно натоварване до 15 000 страници, тава за хартията с капацитет 250 листа, който може да се разшири до 500 листа, вградени мрежови възможности Ethernet и USB 2.0, и специална поддръжка.
- Подобрени възможности за печат с поддръжката на HP PCL 6, HP PCL 5c, HP Postscript 3 и 80 вида TrueType шрифтове.(6) Допълнителни шрифтове могат да бъдат инсталирани директно на принтера.
- Отлична стойност за голям обем отпечатвани страници и по-редки смени на консумативите с индивидуалните мастилници с голям капацитет. Печат на водоустойчиви документи с пигментите мастила на НР и хартиите ColorLok®.
- Управление на сигурността, включително възможности за конфигуриране като защитен с парола Embedded Web Server (EWS), SSL/HTTPS пренасочва, firewall и Syslog.

Цена и наличност (7)
HP Officejet 100 Mobile Printer ще се предлага в България от месец октомври 2011 г. на препоръчителна цена от 569 лева с ДДС.

HP Officejet Pro 8000 Enterprise Printer ще се предлага в България препоръчителна цена от 399 лева с ДДС. Моделът ще се предлага от партньорите на НР и като част от стратегиите за аутсорсинг на печатни услуги на НР.

За НР
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) “The Rise Of Wannabe And Maverick Mobile Workers,” Forrester Research, Inc., Feb. 16, 2011.
(2) След първа страница или след първия пакет ISO тестови страници. За повече информация моля вижте: www.hp.com/go/printerclaims.
(3) В сравнение с по-голямата част лазерни AiO устройства <€200 с ДДС ,юли 2010 г. Калкулирането сравнява теглото на консумативите и опаковките на касетите, които са необходими за същото количество отпечатани материали. Разхода на електроенергия е изчислен на вътрешни тестове на НР направени според критериите на програмата ENERGY STAR.
(4) В сравнение с по-голямата част от лазерните принтери на цена по-малка от 200 евро с ДДС от юли 2010 г. Изчисленията за сравнението на теглото на консумативите и техните опаковки е спрямо отпечатването същото количество страници по ISO.
(5) BlackBerry и HP webOS се нуждаят от софтуера HP ePrint Enterprise. Решението работи с PCL5/6, PCL3, PCL3GUI принтери (HP и на други марки). Мобилното приложение HP ePrint за печат от публични локации се нуждае от интернет връзка и BlackBerry с OS 4.5 или по-нова, или HP webOS устройство с OS 1.45 или 2.0. Приложението HP ePrint за webOS ще започне да се предлага от пролетта на 2011 г.
(6) Включва Microsoft® Windows® (80 шрифта), HP PCL 6 (включва 45 TrueType шрифта), HP PCL 5e, PostScript 3 emulation (включва 35 built-in PostScript language fonts).
(7) Препоръчителни крайно клиентски цени с ДДС. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 989 51 15, 0885 769 556 и @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.123