Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

13 Април 11, 19:09 / Автор: „Брейн Сторм Консулт”
Лидерите в професионалната козметика L`OREAL и WELLA се довериха на български софтуер за управление на бизнеса
На 15 април 2011г. от 9,00часа в хотел „Силвър Хаус” ще се проведе среща на тема: „Добрата практика в козметичния бранш с интегрирана система за управление на бизнеса ERP KARTELL от „Брейн Сторм Консулт”
Уважаеми дами и господа,

На 15 април 2011 г. от 9,00 часа в хотел „Силвър Хаус” ще се проведе среща на тема:

„Добрата практика в козметичния бранш с интегрирана система за управление на бизнеса ERP KARTELL от „Брейн Сторм Консулт”.

Събитието ще бъде открито от Търговския Директор на „Брейн Сторм Консулт” ЕООД. Компанията е разработчик на система за управление на бизнеса – ERP KARTELL. Лектори ще бъдат представители на най-големите дистрибутори на професионална козметика в България: „Илиада”ЕООД, дистрибутор на L`OREAL и „София Велл”ЕООД, дистрибутор на WELLA, които успешно управляват бизнеса си, с помощта на софтуерния продукт. В срещата ще бъдат засегнати въпроси, свързани с оптимизиране на разходите по имплементиране на ERP чрез използване на изнесени услуги, както и възможностите за финансиране на ERP системи по Европейски проекти.

За участие са поканени мениджъри на компании от цяла България, които развиват своята дейност в областта на козметиката и фармацията и им предстои въвеждане на единна система за управление.
За въвеждането на подобни системи в България се заговори едва в последните години. Много компании – предимно средни и малки все още не знаят колко полезна е една такава система, която може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди на бизнеса им. Целта на организаторите е да презентират основните модули на ERP KARTELL, чрез демонстрация на добрите практики в големи търговски компании.

За Контакти: lubomira@brainstorm.bg или на тел: 80 99 776

Източник:
„Брейн Сторм Консулт”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.2986