Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

14 Април 11, 06:11 / Автор: Агенция НОА ООД
Рока България представя НОВОСТИ 2011
София, 13 април 2011 г. - За шеста поредна година, Рока България представи официално на българския пазар най-новите предложения за обзавеждане и оборудване на банята с марките Roca и Fayans. Журналисти, архитекти и интериорни дизайнери, дистрибутори и партньори на компанията, по традиция, бяха първите гости в обновената корпоративна изложбена зала Експо Баня София. Символичен бе изборът на датата за едно от най-важните за Рока България събития – 12 април, международния ден на авиацията и космонав-тиката. Roca e компанията, която с основателно самочувствие представя технологии за най-интимното пространство в дома, толкова новаторски, колкото и технологиите за космоса.
София, 13 април 2011 г. - За шеста поредна година, Рока България представи официално на българския пазар най-новите предложения за обзавеждане и оборудване на банята с марките Roca и Fayans.

Журналисти, архитекти и интериорни дизайнери, дистрибутори и партньори на компанията, по традиция, бяха първите гости в обновената корпоративна изложбена зала Експо Баня София. Символичен бе изборът на датата за едно от най-важните за Рока България събития – 12 април, международния ден на авиацията и космонав-тиката. Roca e компанията, която с основателно самочувствие представя технологии за най-интимното пространство в дома, толкова новаторски, колкото и технологиите за космоса.

Преди няколко седмици, през март, на международното изложение ISH във Франкфурт, Германия, което показва тенденциите в банята за следващите две години, Roca отново доказа лидерството си в сферата и впечатли с иновация, дизайн и нови технологии. Огромен интерес предизвика съвместния проект на компанията с групата Джорджо Армани, наречен Armani/Roca. Новата концепция за баня, съчетание на висш дизайн и технологии, вече се предлага в магазините Armani Casa. През следващата 2012 година, колекцията ще бъде предложена и у нас.

Друга серия, The Gap, показана на изложението ISH тази година, вече е в България. Свежа и компактна колекция, The Gap включва широка гама санитарен порцелан, допълнен с мебели за баня. Изборът на умивалници е между няколко стандартни, малки и ъглов. Тоалетните чинии от серията The Gap на Roca са оборудвани с ново поколение механизми за икономия на вода с двоен бутон 4,5/3 л., а седалките и капаците са със забавено падане Soft Close. Бидето, също както тоалетните, е в три варианта: стандартно, за монтаж до стената и окачено. Решението за мебел Unik The Gap (интегриран умивалник с база) и богатата гама от шкафове и допълнителни модули дават възможност за най-добър избор. Освен в стандартните цветове бяло и беж, мебелите The Gap се предлагат в нов уникален цвят грозде. “Дизайн достъпен за всеки” е мототото на новата колекция The Gap. То е точно, защото с изчистените симетрични линии и минималистични форми, множеството варианти за комбинации и напълно достъпните и за българския потребител цени, The Gap на Roca e перфектно решение за всяка баня.

И в новите си предложения за 2011 год., марката Roca оставa вярна на своите принципи за иновация, дизайн, нови технологии, устойчиво развитие и благополучие. Освен The Gap, сред новостите се открояват още: модулната колекция Barcelona по дизайн на известния испански архитект Карлос Фератер - компактна баня с отлични пропорции, асиметрични форми; новото решение за душ пространството Tandem, създадено с най-модерни материали като иновативния Styltech® за душ коритото и термостатична душ колона от неръждаема стомана, при която дебита и температурата на водата могат да се контролират в и извън душ пространството; новите подобрени високотехнологични тоалетни от серията Multiclin, които обединяват биде и тоалетна чиния в един продукт с множество функции и са най-практичното решение за безупречна лична хигиена, при това, вече на много по-достъпна цена.

Още нови продукти с гордост представиха търговци и консултанти от Рока България на първите гости в обновената корпоративна изложбена зала. С най-популярната родна марка Fayans, освен новите серии смесители Camellia и Jasmine, компанията е подготвила изключително приятна изненада за българските потребители, които това лято ще могат изцяло да обзаведат своята баня на изключителнo изгодни цени с пакетните предложения «Баня Fayans» за дизайнерската серия HappyBath и за икономичната серия Neo.

Тази година, Рока България отново потвърждава лидерската си позиция на българския пазар и отново в съответствие със световните тенденции в обзавеждането на банята предлага на българския потребител голям избор на най-добри решения. Изложбената зала ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ и квалифицираните консултанти и дизайнери на Roca очакват своите гости на адрес бул.Мария Луиза 16.

Информация за тенденции и новостите в света на банята може да откриете и на интернет сайтовете на Рока България: за марката Fayans на www.fayans.bg и за марката Roca на www.bg.roca.com .

Roca

Roca е световен лидер в пространството на банята и отправна точка в света на дизайна. Компанията присъства в над 135 страни и има 69 производствени центъра на пет континента.

Roca се развива непрекъснато, като се стреми към съвършенство в дизайна на своите продукти с цел да предложи в жилищните пространства уникални преживявания за сетивата. Като глобална марка, Roca създава гъвкави продукти, които се адаптират към навиците на потребителите във всяка страна и предлагат уникални решения за всички изисквания.

Roca, в процес на непрекъснато проучване, създава бъдещето, където дизайн и иновация работят заедно за благото на всички. Това прави марката Roca световен решаващ фактор и еталон в създаването на санитарни пространства.

www.roca.com

За Контакти:

Мария Иванова
Агенция НОА ООД
тел. 02 9445050
e-mail: m.ivanova@noapr-bg.com

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.512