Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
15 Април 11, 17:38 / Автор: Агенция НОА ООД
МАКС ТЕЛЕКОМ е сред генералните спонсори на първия по рода си у нас корпоративен турнир по футбол FFT Carlsberg Cup.
МАКС ТЕЛЕКОМ е сред генералните спонсори на първия по рода си у нас корпоративен турнир по футбол FFT Carlsberg Cup, който ще се проведе от 29 април до 1 май тази година на комплекса Спортна София в Борисовата градина.
МАКС ТЕЛЕКОМ е сред генералните спонсори на първия по рода си у нас корпоративен турнир по футбол FFT Carlsberg Cup, който ще се проведе от 29 април до 1 май тази година на комплекса Спортна София в Борисовата градина. Турнирът ще бъде изключително атрактивен и в него ще участват отбори от различни области на икономиката – медии, банки, автомобилни фирми, застрахователи, дипломати, индустрия и институции. Участниците се подбират само чрез покана от организаторите. „Регламентът не допуска участието на професионални футболисти и отбори на спонсорите, поради което екипът на МАКС ТЕЛЕКОМ няма как да покаже своите футболни умения. Надяваме се турнирът да стане традиция и догодина с лека корекция в регламента да можем да се изявим в него.” – заяви Иван Павлов, Главен Търговски Директор на компанията. Освен, че събитието ще спомогне за сплотяването и за екипната работа на фирмите, то ще предложи много емоции и шоу за всички участници и техните фенове.

МАКС ТЕЛЕКОМ ще осигури наградата за класирания на второ място отбор – 12 билета за голям футболен мач в Милано или Лондон, както и много допълнителни индивидуални награди за участниците в турнира.

За Контакти:

Агенция НОА ООД
Тел. 02/ 944 5050

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1421