Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
18 Април 11, 13:16 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Картбланш предлага изгодни отстъпки при медицински прегледи в реномирани здравни центрове
Приятелите на Картбланш ще намерят отлична здравна консултация в Медицински център ЛОРА и спокойствие за своите деца в Медицински център ДЕТСКО ЗДРАВЕ. Картбланш удължава срока за безплатно използване на картата до 1 декември 2011 година.
18 април 2011 г. – София

Водещата карта за пазаруване с отстъпки Картбланш се грижи за здравето на своите картодържатели като предлага привлекателни възможности за медицински прегледи и профилактика в реномирани здравни центрове. Партньорите на Картбланш осигуряват цялостна здравна грижа за семейството и всички негови членове – родители, деца и възрастни хора.

За притежателите на Картбланш:

Медицински център ДЕТСКО ЗДРАВЕ предлага 20 % отстъпка от цените на своите услуги. В него децата на София ще намерят лекари и консултанти от всички области на здравеопазването и висококачествени медицински услуги.

Медицински център ЛОРА осигурява 10 % отстъпка от цената на платените прегледи и манипулации. Здравното заведение предлага отлични специалисти акушер-гинеколози, дерматовенеролози, кардиолози, невролози, хирурзи, офталмолози, ендокринолози, уролози, гастроентеролози и др.

Всички предложения за изгодни и качествени здравни услуги от Картбланш могат да бъдат открити на: zdrave.obekti.card.point.bg
Големият интерес към Картбланш позволи и удължаването на срока за безплатното й използване до 1 декември 2011 година. Първоначално бе предвидено след юни 2011 година картодържателите да продължат да използват картата срещу минимална такса. Картбланш не се купува, а се предоставя безплатно. Всеки желаещ може да получи своята карта в някой от партньорските обекти. 

За Медицински център ДЕТСКО ЗДРАВЕ

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДЕТСКО ЗДРАВЕ е създаден през 2000 г. и е единственият център с възможност за осъществяване на медицински консултации от всички специалности на детското здравеопазване на едно място. Това осигурява диагностика и лечение на едно място на пациентите. www.zdraveto.com

За Медицински център ЛОРА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЛОРА има сключен договор с НЗОК, специалистите извършват диспансеризация и разполагат с голям брой направления. Обслужват се частни пациенти и пациенти на доброволни здравноосигурителни дружества. Партньори на Картбланш са и Медицински център за жената ЛОРА, и ЛОРАМЕД Служба за трудова медицина. www.loramed.com

За Картбланш

Картата за пазаруване с отстъпки Картбланш предлага големи отстъпки в над 1500 обекта в София. Пълният списък с обектите, марките и процентите отстъпка можете да видите на www.картбланш.bg. Всеки месец Картбланш предлага и уникални предложения с отстъпки до над 50% в различни обекти от списъка (http://card.point.bg/promo). За използването на самата карта не се изисква нищо друго, освен регистрация на телефон 0700 1 90 90 или онлайн регистрация на електронната страница на картата – www.картбланш.bg с цел получаване на персонален код, чрез който търговските обекти отчисляват отстъпките от цената. 

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9016