Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
18 Април 11, 23:22 / Автор: Агенция НОА ООД
МАКС ТЕЛЕКОМ – вече в Русе и Шумен
Операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България продължава да разширява своето покритие в страната. Към големите градове от мрежата на Макс Телеком се присъединиха Русе и Шумен.
Операторът на най-голямата WiMAX мрежа в България продължава да разширява своето покритие в страната. Към големите градове от мрежата на Макс Телеком се присъединиха Русе и Шумен. Първият функциониращ WiMAX оператор в България и Европа, вече покрива над 55% от населението на страната, където е изградена съвременна високоефективна мрежа на базата на най-модерната технология за достъп. Компанията предоставя на клиентите си пълен набор от бързи, висококачествени, безотказни и ценово ефективни телекомуникационни продукти и услуги. Интегрирайки WiMAX стандарта с постиженията на компютърната и информационната индустрия, Макс Телеком променя радикално разбиранията за комуникации, предоставяйки единни решения – достъпни за всички хора, лесни, икономични и удобни.

Главното предимство на WiMAX технологията е, че тя дава свобода при достъпа до интернет, телефонията, видеонаблюдението и телевизията. Това не е просто алтернатива за високоскоростен интернет, а и възможност да го ползвате във всяко едно кътче на страната, където фирмата вече е изградила своето покритие.

Фирмата предлага възможност за интернет достъп и гласови услуги. Сред утвърдените услуги за интернет достъп на Макс Телеком са „MAX Free” с USB модем за мобилен интернет и „WiMAX WiFi”, първият в Европа мобилен WiMAX WiFi рутер, както и новата услуга - „10 Mbps MAX DSL“. А гласовите услуги са MaxPhone, с който не напускате националната мрежа за разговори, когато сте в чужбина и MaxVox, чрез който може да получите домашен или офис телефон веднага.

За Контакти:

Агенция НОА ООД
Тел. 02/ 944 5050

Източник:
www.noapr-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1261