Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
20 Април 11, 08:14 / Автор: S Media Team
Най-вкусните рецепти за Великден и Гергьовден в новия BBC GoodFood България!
Майският брой на престижното кулинарно списание излиза утре! В 100 страници и 105 изпитани рецепти сме събрали най-добрите предложения за козунаци и агнешко, подготвили сме специална порция икономични ястия, супер здравословни гарнитури и удобни рецепти за цялото семейство!
Майският брой на престижното кулинарно списание излиза на 20 април! Новият брой на BBC GoodFood България е посветен на най-хубавите пролетни празници – Великден и Гергьовден! На фокус в броя са рецептите за агнешко и козунаци, но не сме пропуснали да предложим и вкусни идеи за всеки ден, здравословни ястия и специални уикенд менюта. В 100 страници и със 105 нови изпробвани рецепти, ВВС GoodFood България прави празниците по-вкусни и зарежда читателите си с тонус и настроение.

Кой казва, че бързите рецепти не могат да изглеждат добре, да са вкусни и полезни?! Подготвили сме специална порция икономични ястия за тези, които обичат лесните за приготвяне ястия с месо. Вижте предложенията ни за удобни рецепти за цялото семейство, както и новите ни супер здравословни гарнитури. Не пропускайте и обичайната ни рубрика за модерни ястия за вегетарианци.

За запалените кулинари Гордън Рамзи разкрива тайната на истинския киш! Предлагаме ви специално уикенд меню, с което без много усилия ще пожънете успехи сред приятелите си, приготвяйки лесно мезе, бавно печено агнешко и медено-бадемови сладкишчета. Подготвили сме ви и незабравими шоколадови емоции.

И още…

• Как да подобрим хормоналния си баланс, като се храним правилно
• Защо са полезни сладките картофи и как да си ги приготвим
• Какви промени да направим на кухненския плот, за да е още по-удобен
• Какво е карвинг и как да си направим с негова помощ великденска украса

Търсете в списанието отговора на тези и още въпроси, свързани със здравето, настроението и дома ви.

Списание BBC GoodFood България е най-престижното кулинарно списание, в което гостуват най-известните световни майстори готвачи и се предлагат най-актуалните, здравословни, лесни ястия, както и шедьоври на гастрономията. Лусозното издание има атрактивен формат и цена от 4,50 лв., които го правят лидер на пазара за кулинарни списания.

В България GoodFood се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC Knowledge, F1 Racing, HELLO!, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За повече информация:

Димитрина Шишкова
S Media Team
Marketing & Communications
+359 2 400 6666
+359 884 561 140
d.shishkova@smediateam.com

Източник: S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1803