Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Местно самоуправление

20 Април 11, 17:27 / Автор: CNR Communications
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Красимир Костов резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Шумен
а 21 април 2011 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през април тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Шумен. От 14.00 часа в Конферентна зала на хотел „Контеса“ (ул. „Черноризец Храбър“ № 4) ще се състои пресконференция. Кметът на Община Шумен г-н Красимир Костов е поканен за участие в пресконференцията.
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Красимир Костов резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Шумен

На 21 април 2011 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през април тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Шумен.
От 14.00 часа в Конферентна зала на хотел „Контеса“ (ул. „Черноризец Храбър“ № 4) ще се състои пресконференция.

Кметът на Община Шумен г-н Красимир Костов е поканен за участие в пресконференцията.

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Меглена Димитрова – областен координатор на ДНЕС в Шумен, както и Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Мониторингът върху дейността на местната власт е част от цялостната стратегия на Движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.

За Контакти: cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1314