Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
02 Май 11, 15:57 / Автор: Empower United
Стартира приемът на документи за наградите Empower за 2011 г.
На 10 май в НДК кандидатите могат безплатно да научат как бизнесът им може да бъде финансиран с 50 000 лева
Два месеца, считано от 1 май, млади предприемачи могат да подават свои бизнес планове, с които да се състезават за наградите Empower за 2011 г. Според регламента, наградният фонд от 200 000 лева ще бъде разпределен между шест проекта за стартиращ бизнес - първа награда от 50 000 лева и още пет награди от 30 000 лева. В надпреварата, организирана от Фондация Empower United, могат да се включат хора на възраст между 18 и 35 години. Пълна информация за документите, необходими за участие в конкурса, може да се намери на сайта на фондацията – www.empower.bg.

Последното информационно събитие за тази година, на което кандидатите ще могат да научат повече за успешните бизнес планове, ще се състои на 10 май 2011 г., от 18.30 ч., в зала 6 на НДК в София. Членове на комисията, избрала печелившите проекти през миналата година, ще сподели с гостите своя богат практически опит в съставянето и реализирането на стратегии за бизнес. Впечатления от участието си в конкурса и от предизвикателствата пред реализирането на бизнес идеите си ще разкажат победителите от 2010 г.

Сред говорителите на образователната дискусия са председателят на Фондация Empower United Томас Хигинс, главният изпълнителен директор БМ Лизинг Бистра Кирова, председателят на СД Кронос Рикъвъри Мениджмънт Иван Христанов и управителят на Нетейдж БГ - Дилян Павлов.

"Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи"

Конкурсът "Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи" е инициатива на Фондация "Empower United" (www.empower.bg) и е подкрепена от Американската агенция за международно развитие (ААМР). Програмата се осъществява със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Ежегодната Награда EMPOWER се връчва на талантливи млади български предприемачи с иновативно мислене в подкрепа на стартиращи бизнес проекти.

Като партньори на Наградата EMPOWER за изключителни млади предприемачи през 2011 г. се присъединиха както компании, които я подкрепиха през миналата година, като CMS Cameron McKenna - водеща европейска правна и счетоводна кантора, и AES (Ей И Ес) - една от най-големите енергийни компании в света, така и други изключително успешни организации: Фондация "Америка за България", Луфтханза Техник София ООД - най-проспериращата база за ремонтно-техническо авио обслужване в Европа, фармацевтичната компания Софарма АД, компанията за цялостни софтуерни решения Телерик АД, Американската Търговска Камара. Образователен партньор е Майкрософт България ЕООД, а най-новият партньор на инициативата е М-Тел - пазарен лидер в България и един от най-успешните мобилни оператори в Европа.
Организационни партньори на конкурса са JobTiger – българската компания за решения в областта на човешките ресурси, Центърът за предприемачество и управленско развитие (CEED), Международната студентска идентификационна карта (ISIC) и Българска Агенция за Инвестиции.

Програмата се организира с медийното партньорство на Нова телевизия, Dnevnik.bg, Радио1 и Investor.BG.

За Empower United

Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя е изключително успешен пример за реализиране на публично-частно партньорство и обединява съмишленици, фокусирани върху най-добрите световни практики и новаторски методи в развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация за младите хора в България.
Пълна информация за дейността и проектите на фондацията можете да откриете на www.empower.bg.

Източник:
www.empower.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1633