Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
03 Май 11, 16:08 / Автор: S Media Team
Какво символизира сватбената рокля на Кейт Мидълтън и защо кралица Елизабет II промени облеклото си за церемонията - само в новия брой на HELLO! България!
Новият брой на най-известното светско списание излиза утре, 4-ти май, ден по-рано от обичайното! Кралският репортер на HELLO! разказва любопитни подробности и разкрива информация от сватбата на годината, останала скрита за всички други медии и фотографи! Братът на Мадона - Кристофър Чиконе споделя за трудните си отношения с мега звездата, любимият български актьор - Руслан Мъйнов - защо не се чувства столичанин, а Ивана Тръмп отваря вратите на дома си специално за читателите на HELLO!
Вижте от 4-ти май сватбения албум на принц Уилям и Катрин Мидълтън и миговете, които само кралският репортер на HELLO! улови!

Кой избродира сватбената рокля на Катрин Мидълтън, колко ръце бяха нужни, за да изваят дантелата и защо кралица Елизабет II наруши традицията и промени облеклото си специално за церемонията? Кралският репортер на HELLO! разкрива тези и още много любопитни подробности само в новия брой на известното светско списание! Специалното сувенирно издание ще излезе ден по-рано – на 4-ти май, и ще разкаже най-емоционалните и съкровени моменти от сватбата, които останаха скрити за камерите и останалите медии. Списание HELLO! беше най-близо до младоженците и като довереник на звездите и коронованите особи, предлага на читателите си информация без аналог на българския пазар.

Братът на Мадона – Кристофър Чиконе, в специално интервю за HELLO! споделя болката си от отчуждението помежду им и факта, че двамата все още не си говорят. Той определя мега звездата на поп музиката като зряла жена, която се държи като 20-годишно момиче. В изповедта му се разкриват и малко известни факти като този, че Кристофър и Мадона общуват само чрез посредничеството на баща им. Какво ги разделя и на какво се дължи пропастта в отношенията им – само в новия брой на списание HELLO България!

Любимият на много българи актьор Руслан Мъйнов също се включи в сувенирното издание на HELLO България!. Порасналото момче, родено в Украйна, не крие огромната си любов към София, но твърди, че това не го прави столичанин. Талантливият актьор разказва пред най-доброто светско списание, че се чувства променен и готов да стане родител. Руслан Мъйнов споделя още, че си дава сметка, че времето тече и не може да отлага още дълго време, но все още търси правилната жена.

Първият български манекен Трайчо Трендафилов прави своята голяма изповед пред HELLO!. Той разкрива, че съпругата му отдавна е приела дъщеря му от Виолета Здравкова. „Данайа сега живее при майка си, но непрекъснато ни гостува. Жена ми Люси я обича искрено, грижи се за нея, научи я да чете. За някои изглежда странно, но не и за мен, защото познавам съпругата си. Люси явно е много търпелива.“ Какво още сподели Трайчо Трендафилов единствено пред HELLO! България – вижте в новия брой!

И още САМО ПРИ НАС:

Ивана Тръмп позира в зашеметяваща фотосесия, направена в дома й;

Усмивката на ТВ7 – Ива Стоянова – разкрива тайната си за истинско щастие;

Невероятният фотоалбум от пътуването на Ричард Гиър из Южна Америка.
Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1,99 лв. го правят безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания.

В България HELLO! се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За повече информация:

Димитрина Шишкова
S Media Team
Marketing & Communications
+359 2 400 6666
+359 884 561 140
E: d.shishkova@smediateam.com
store.smediateam.com

Източник: S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5158