Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
05 Май 11, 22:06 / Автор: S Media Team
Битка на живот и смърт! За дуелите между съотборниците – само в новия брой на F1 Racing!
Новият сезон започна и изправи в битка на живот и смърт осем пилота от водещите тимове! Цели четири отбора запазиха пилотските си двойки през сезон 2010 и вътрешната борба е по-изострена отвсякога. Майският брой на F1 Racing разказва и за славното минало и неясното бъдеще на Williams – един от най-обичаните отбори във Формула 1. Екслузивните интервюта с Франк Уилямс, Патрик Хед и големите световни шампиони на отбора ви пренасят зад кулисите и разкриват непознати факти от историята на най-вълнуващия спорт.
Списание F1 Racing проследява епичната битка на титаните!

Любопитни подробности ще узнаете от техническия експерт на списанието Пат Саймъндс. Специално за читателите на F1 Racing той разнищва тайните на боята, използвана от отборите за визуализация на въздушните потоци по време на тестовете.

Един от най-обичаните пилоти в падока Ярно Трули отговаря на въпросите на читателите. На 36 години той все още се чувства млад и сигурен в силите си. Не правете грешката да го питате дали не му е време да се пенсионира, вижте какво го прави толкова уверен!

И още:

Алън Хенри разказва за нуждата от мениджъри в съвременната Формула 1 и си спомня за изгубените отбори, оставили трайна следа в съзнанието ни – Tyrell, Arrows, March и Jordan.

Екипът на F1 Racing придружи белгийския новобранец Жером д`Амброзио при дебюта му в Мелбърн. Разберете каква е целта му и дали се притесняваше от нещо преди първото състезание в живота си.

F1 Racing изправи един срещу друг в своеобразно състезание двамата най-титулувани рали шампиони на България в последното десетилетие – Димитър Илиев и Крум Дончев. Този път предизвикателството не беше с автомобили, а с летящи въпроси. Вижте още кой от двамата победи на канадска борба!

В брой 59 ще намерите и анализ и на първите три състезания от сезон 2011 – Австралия, Малайзия и Китай и представяне на предстоящите кръгове в Турция и Испания.

Списание F1 Racing отразява изтънчения, вълнуващ и бляскав свят на Формула 1, улавя драматичните моменти, поставя въпроси и коментира най-емоционалния спорт в света. Изданието има уникален стил и редакторско присъствие, което му носи авторитета на най-популярното списание за Формула 1.

В България F1 Racing се издава от S Media Team - партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания, на Haymarket Consumer Media и Hello!Limited. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

За повече информация:

Димитрина Шишкова
S Media Team
Marketing & Communications
+359 2 400 6666
+359 884 561 140
E: d.shishkova@smediateam.com
store.smediateam.com

Източник:
S Media Team

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5564