Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Корпоративна социална отговорност

08 Май 11, 09:18 / Автор: nel_gerova@abv.bg
Студенти се борят в името на деца с увреждания. Студенти от УНСС ще представят реален проект пред реални спонсори
Студенти от специалност „Икономика на социално-културната сфера” при УНСС ще представят проекта си „За равен старт” на 10.05.2011г. пред потенциални спонсори в сградата на УНСС.
Студенти се борят в името на деца с увреждания

Студенти от УНСС ще представят реален проект пред реални спонсори

Студенти от специалност „Икономика на социално-културната сфера” при УНСС ще представят проекта си „За равен старт” на 10.05.2011г. пред потенциални спонсори в сградата на УНСС.

Проектът е част от обучението на студентите по дисциплината „Бизнес комуникация”, като целта е от обучението да се премине към практиката и реализирането на реални проекти с реални резултати. Студентите са преминали през избор на организация, за която да работят, получаване на съгласие от организацията за съвместна работа, изготвяне на цел и разработване на стратегия за постигане на целта.

Екипът се състои от Станислав Макулев, Ана Бошнякова, Симеон Бачев, Благовест Макулев и Весела Колина - студенти четвърти курс в УНСС.

Младежите работят с Центърa за социална рехабилитция и интеграция за деца гр. Дупница, чиито грижи са насочени към деца с различни увреждания до 18г. с намалена възможност за социална адаптация.

Целта на студентската кампания е да се набавят средства за закупуването на различни видове игри и забавления, които ще помогнат на децата да се развиват психически и физически. Те ще имат шанс да реализират тази кампания при успешно представяне на проекта пред спонсорите.

Важно е обучението на бъдещи специалисти да не се ограничава само до пределите на теорията, а и да се обогатява и на практика. Чрез това обучение студентите ще се научат как да подготвят проектни планове, как да презентират пред истински спонсори, как да говорят пред публика. Освен обучаващата част, резултатът може да бъде и една финансова подкрепа на една благородна кауза. Презентирането на проекта ще се осъществи от мениджъра на групата Станислав Макулев.

За Контакти:

nel_gerova@abv.bg
0898619334

Източник: nel_gerova@abv.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1388