Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Корпоративна социална отговорност

08 Май 11, 09:26 / Автор: nel_gerova@abv.bg
"Образование за всички” искат студенти от УНСС. Студенти от УНСС ще представят реален проект пред реални спонсори
Студенти от УНСС ще представят реален проект пред реални спонсори. Студенти от специалност „Икономика на социално-културната сфера” при УНСС ще представят проекта си „Образование за всички” на 10.05.2011г. пред потенциални спонсори в сградата на УНСС.
„Образование за всички” искат студенти от УНСС

Студенти от УНСС ще представят реален проект пред реални спонсори

Студенти от специалност „Икономика на социално-културната сфера” при УНСС ще представят проекта си „Образование за всички” на 10.05.2011г. пред потенциални спонсори в сградата на УНСС.

Проектът е част от обучението на студентите по дисциплината „Бизнес комуникация”, като целта е от обучението да се премине към практиката и реализирането на реални проекти с реални резултати. Студентите са преминали през избор на организация, за която да работят, получаване на съгласие от организацията за съвместна работа, изготвяне на цел и разработване на стратегия за постигане на целта.

Екипът се състои от Кирил Ралински, Самуил Иванов, Николай Николаев, Юлиян Миланов и Христо Ваташки- студенти четвърти курс в УНСС.

Младежите работят с организацията „Подари книга”, която е част от Националната доброволческа кампания „Промяната започва от теб”. Целта на студентската кампания е да се набавят средства за провеждането и организирането на конкурс за писане и четене в домовете за сираци, което ще им помогне да получат стимул да се образоват. Те ще имат шанс да реализират тази кампания при успешно представяне на проекта пред спонсорите.

Важно е обучението на бъдещи специалисти да не се ограничава само до пределите на теорията, а и да се обогатява и на практика. Чрез това обучение студентите ще се научат как да подготвят проектни планове, как да презентират пред истински спонсори, как да говорят пред публика. Освен обучаващата част, резултатът може да бъде и една финансова подкрепа на една благородна кауза. Презентирането на проекта ще се осъществи от мениджъра на групата Кирил Ралински.

За Контакти:

nel_gerova@abv.bg
0898619334

Източник: nel_gerova@abv.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1764